Sevda Kuşun Kanadında... TÜMAY'IN ÖLÜMCÜL PLANI!

Sevda Kuşun Kanadında... TÜMAY'IN ÖLÜMCÜL PLANI!

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan sevilen dizi Sevda Kuşun Kanadında 16. bölümüyle 2 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında seyircisiyle buluşuyor…

TRT 1’in sevilen dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında, iki yeni oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi! Buse Varol ve Gurbey İleri, dizinin Cuma akşamı yayınlanacak 16. bölümüyle birlikte kadroya dahil olacak.

Türkiye’nin 70’li yıllarını anlatan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında yeni oyuncuları ve karakterleriyle izleyici karşısına çıkacak. Daha önce Şehrin Melekleri, Kış Güneşi ve Arka Sokaklar diziler ile izleyici karşısına çıkan Buse Varol dizide Doktor Elif karakterine hayat verirken; Kalbim Seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Eve Dönüş dizilerinden tanınan Gurbey İleri ise Asım karakterini canlandıracak.

 

Yeni oyuncularıyla kadrosunu güçlendiren dizinin 2 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak 16. bölümünde Tümay’ın vurulması ve sonrasında Zafer Erbay’ın yaşadığı bunalım ekrana gelecek.

Sevda Kuşun Kanadında 16. Bölüm

Tümay’ın babasına gerçekleri göstermek için seçtiği “ölümcül plan” kusursuz işlerken, Tümay kurşunların hedefi olur. Her şeye hükmetmesine rağmen can evinden vurulan Zafer Erbay ise hayatının en zor anını yaşayacaktır.

Can dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren Ömer ise Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır.

Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adamı olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakın olmaktan geçtiğini bildiği için Solaklı’nın birlikte çalışma teklifini kabul eder.

Bu sırada Asım’la karşılaşır. Kıbrıslı genç bir mücahit olan Asım, Türkiye’ye silah almaya gelmiştir ve Rumların katliamlarından korunma çabasındaki mücahitlere götürecektir. Ama izlendiğinin farkında değildir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.