Şevkat Yerimdar... LUDMİLA HAFIZASINI KAYBEDER!

Şevkat Yerimdar... LUDMİLA HAFIZASINI KAYBEDER!

Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy ve Pascal Nouma’nın yer aldığı Şevkat Yerimdar 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de 37. bölümüyle FOX TV ekranlarında...

 

Ludmila’nın fikir değiştirmesi Esin ve Şevkat’i zor durumda bırakır. Ludmila’yı ikna etmek için farklı yollar denerler. Sonunda Ludmila polise olanları itiraf etmeyi kabul eder.

Fakat bu sefer de geçireceği bir trafik kazasıyla, hafızasını kaybedecek ve işler yeniden karışacaktır.

İsmail istifa eder. Artık daha fazla Cuma’nın yanında çalışmaya dayanamamaktadır. Kendi tesisatçı dükkanını açmaya karar verir.

Fakat dükkanını Cuma’nın dükkanının karşısına açması Cuma ile iplerin iyice gerilmesine sebep olur. Artık mahallede tesisatçılar savaşı vardır...

sevkatyerimdar_suzankardes.jpg

SUZAN KARDEŞ ŞEVKAT YERİMDAR’DA!

Cuma akşamları büyük bir başarı gösteren, FOX izleyicisini kahkahaya boğmaya devam eden “Şevkat Yerimdar”ın 9 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak bölümüne, makyaj uzmanı, ses sanatçısı ve oyuncu Suzan Kardeş konuk olacak.

Suzan Kardeş, dizide Balkan havalarıyla oynayan folklor ekibiyle beraber tüm mahalleyi coşturacak.

Başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu ve Suzan Aksoy’un paylaştığı dizinin yeni bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.