Şevkat Yerimdar... YALANCININ MUMU!

Şevkat Yerimdar... YALANCININ MUMU!

Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy ve Pascal Nouma’nın yer aldığı Şevkat Yerimdar 15 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de 30. bölümüyle FOX TV ekranlarında...

İSMAİL’İN YALANI ORTAYA ÇIKTI! OLAN YİNE ESİN İLE ŞEVKAT'E OLDU!

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği, FOX’un sevilen dizisi ‘’Şevkat Yerimdar’’ yine eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANDI MAHALLEDE ORTALIK KARIŞTI!

İsmail ve Erkan’ın aynı kişi olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopar. Bozkır bu yalanın hesabını herkesten sorar ve gönül koyar. Daha fazla bu mahallede kalamayacaklarını söyler. Tüm mahalle seferber olarak kendilerini affettirmeye uğraşırlar.

ŞEVKAT İLE ESİN’İN ARASINDA AYRILIK ÇANLARI ÇALIYOR!

Şevkat, uyarmasına rağmen İsmail’in yalanına ortak olduğu için Esin’in üstüne gider ve küserler. Fakat her şeye rağmen Bozkır ve Gülperi’nin gitmesini engellemek için birlikte hareket etmeleri gerekmektedir.Cuma tablolarını yapmaya devam eder. Fakat işler tersine döner…

SÜRPRİZ KONUK

Küçük ve sevimli bir mahallede yumurta satarak geçimini sağlayan Şevkat ile, babasının servetine göz dikmeyip, kendi çabasıyla okuyarak ressam olan Esin'in aşk hikayelerinin anlatıldığı 'Şevkat Yerimdar'da bu hafta Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erzincan sürprizi yaşanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.