Sevtuğ Kasapbaşoğlu... "İLK AŞKIM, SON SEFERİM" LE MÜZİK DÜNYASINA "MERHABA" !..

Sevtuğ Kasapbaşoğlu... "İLK AŞKIM, SON SEFERİM" LE MÜZİK DÜNYASINA "MERHABA" !..

Yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalışılan,aylardır stüdyo çalışmaları süren Sevtuğ Kasapbaşoğlu'nun ilk albümü, ''İlk Aşkım Son Seferim'' dinleyicileriyle buluştu.

Tıbbi Biyolojik Bilimler Bölümü mezunu ve halen Adli Tıp Enstitüsü yüksek lisans öğrencisi..Eğitim hayatı boyunca aynı zamanda sunuculuk,modellik ve solistlik yapmış olan sanatçı;yaklaşık 10 yıldır oluşturduğu 10 dilden ve farklı türlerden oluşan repertuarını ve sahne birikimini bu albümle taçlandırmış oldu..


Albüm 1'i versiyon olmak üzere 4 şarkıdan oluşan bir maxi single çalışması..

Çıkış parçası ve aynı zamanda albümün ilk videoklip çalışması olan ''Ben Seni Sevmeyi Sevdim'' yıllar önce Zerrin Özer'in de seslendirdiği sözleri ve bestesi Selahattin Erhan'a ait bir şarkı.Bu şarkıya bambaşka bir ruh katıp hareketli versiyonunu hayata geçiren isim ise yetenekli aranjör Sezgin Gezgin..

Parçanın slow versiyonunun düzenlemesinde ise;müziğin dahi ismi,yılların deneyimli aranjörü Selim Çaldıran'ın imzası var..

Albüme ismini veren diğer slow şarkının sözü ve müziği Burak Uçkun'a ait.. ''İlk Aşkım Son Seferim'' in düzenlemesinde de yine ünlü aranjör Selim Çaldıran'ın imzası mevcut..

Sözleri Cüneyt Savran, bestesi ve aranjesi Mesut Özşahin'e ait olan ''Demo Aşklar'' albümün diğer hareketli şarkısı..Günümüzün çabuk tüketilen aşklarına gönderme yapan şarkı oldukça kıpırkıpır ve eğlenceli .

.
 Birçok değerli müzisyenin stüdyo çalışmalarında eşlik ettiği bu albümdeki tüm şarkıların Mix&Mastering leri ,aynı zamanda sanatçının Vokal Koçluğunu da yapan Candar Köker tarafından yapıldı..


Albüm okuma kayıtlarının tümü ise Studio Maestro'da gerçekleşti. Albümün ilk videoklip çalışması genç ve yetenekli yönetmen Gökhan Özdemir tarafından Ben Seni Sevmeyi Sevdim şarkısının club versiyonuna çekildi.

Yine albüm fotoğraflarında farklı ve başarılı bakış açısıyla Gökhan Özdemir'in imzası bulunuyor.Klipte Oktay Seven imzalı tam 6 farklı kostüm kullanıldı.Klip boyunca dans yeteneğini de konuşturan Sevtuğ' nun koreografilerini ise ünlü koreograf Şirvan Denizci hazırladı.

Eylül sonunda yapılacak lansman konseriyle sizlerle buluşacak olan Sevtuğ;her yaş ve her kuşağa hitap edecek şarkıları ve sesiyle ''İlk Aşkım Son Seferim'' i Çimen's Yapım etiketiyle yayınladı..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.