Sevtuğ Kasapbaşoğlu... YERLİ JENNIFER LOPEZ !

Sevtuğ Kasapbaşoğlu... YERLİ JENNIFER LOPEZ !

Türkçe şarkıların yanı sıra İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Arapça, Yunanca, İbranice ve Rusça şarkılara yer veriyor.

Asıl mesleği adli tıp uzmanlığı olan Sevtuğ Kasapbaşoğlu profesyonel voleybol hayatının ardından çeşitli kanallarda sunuculuk ve modellik yaptı. On dilde söylediği şarkılar ile sahne çalışmaları yapan genç sanatçı ilk kez dört şarkıdan oluşan maxi sigle albümünü de çıkarttı. Sevtuğ’u ilk kez izleyenler  enerjik dansları nedeniyle onu Jennifer Lopez’e benzeterek “Yerli Jennifer Lopez” diyorlar.

Çimen’s Müzik etiketi ile ilk single albümünü piyasaya çıkartan Sevtuğ Kasapbaşoğlu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyolojik Bilimler Bölümü mezunu ve halen Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisans öğrencisi olarak eğitimini sürdürüyor.

Adli Tıp Uzmanlığı’nın yanı sıra voleybol, sunuculuk ve modellik de yapan Sevtuğ Kasapbaşoğlu on dilde söylediği şarkıları ile de on yıldır sahne çalışmaları yapıyor. Gelen teklif üzerine maxi single albümü hazırlayan sanatçı albümünde Zerrin Özer’in 2002 yılında yaptığı albümünde yer alan Selahattin Erhan’a ait “Ben Seni Sevmeyi Sevdim” adlı şarkıyı da seslendirdi.

İlk klibini ise albüme adını veren “İlk Aşkım Son seferim” adlı şarkıya çeken sanatçı klip görüntüleri ile dikkat çekiyor. Gökhan Özdemir’in çektifi klip için ünlü koraograf Şirvan Denizci ile çalışan ve altı farklı köstüm giyen Sevtuğ Kasapbaşoğlu’nu izlyenler genç sanatçıya “Yerli Jennifer Lopez” diye diyorlar.

DMC müzik tarafından dağıtımı yapılan albümün ilgi görmesinden oldukça memnun olan sanatçı hareketli dansları ile de dikkat çekiyor. Voleybol oynadığı yıllardan sportmen bir yapıya kavuştuğunu belirten Sevtuğ Kasapbaşoğlu “Dünyaca ünlü pek çok sanatçı Madonna, Jennifer Lopez, Rihanna gibi  isimler şarkılarındaki dans performanslarını yoğun spor aktivitelerine borçlular.

Mesela Madonna yoğun ağırlık çalışıyor. Bende sahnede enerjik olmak için spor yapıyorum. Ağırlık, Step, aerobik ve tenisle meşgulüm” diyor. Sevtuğ Kasapbaşoğlu sahne çalışmalarında Türkçe şarkıların yanı sıra İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Arapça, Yunanca, İbranice ve Rusça şarkılara yer veriyor. Sevtuğ Kasapbaşoğlu 23 Kasım’da da Beyoğlu Jolly Joker’de sahne alacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.