Sevtuğ Kasapbaşoğlu... YERLİ JENNIFER LOPEZ'E KONSERİNDE SANATÇI DESTEĞİ!..

Sevtuğ Kasapbaşoğlu... YERLİ JENNIFER LOPEZ'E KONSERİNDE SANATÇI DESTEĞİ!..

Yerli ‘Jennifer Lopez’ Sevtuğ Kasapbaşoğlu'nu Beyoğlu'nda bir mekanda verdiği konserde sanatçı arkadaşları yalnız bırakmadı.

Asıl mesleği adli tıp uzmanlığı olan Sevtuğ Kasapbaşoğlu profesyonel sahne çalışmalarının yanı sıra kısa bir süre önce de dört şarkıdan oluşan maxi sigle albümünü de çıkartmıştı. Sevtuğ’u Beyoğlu Jolly Joker’deki konserinde sanatçı arkadaşları yalnız bırakmadılar. Soner Arıca, Elif Kaya, Nilay Dorsa, İpek Tanrıyar ona destek olmak için konserine geldiler.

Çimen’s Müzik etiketi ile ilk single albümünü piyasaya çıkartan Sevtuğ Kasapbaşoğlu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyolojik Bilimler Bölümü mezunu ve halen Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisans öğrencisi olarak eğitimini sürdürüyor. Adli Tıp Uzmanlığı’nın yanı sıra voleybol, sunuculuk ve modellik de yapan Sevtuğ Kasapbaşoğlu on dilde söylediği şarkıları ile de on yıldır sahne çalışmaları yapıyor. Gelen teklif üzerine maxi single albümü hazırlayan sanatçı albümünde Zerrin Özer’in 2002 yılında yaptığı albümünde yer alan Selahattin Erhan’a ait “Ben Seni Sevmeyi Sevdim” adlı şarkıyı da seslendirdi.

İlk klibini ise albüme adını veren “İlk Aşkım Son seferim” adlı şarkıya çeken sanatçı klip görüntüleri ile dikkat çekiyor. Sevtuğ Kasapbaşoğlu’nu izlyenler genç sanatçıya “Yerli Jennifer Lopez” diye diyorlar. Albümün ilgi görmesinden oldukça memnun olan sanatçı hareketli ve kıvrak dansları ile de dikkat çekiyor.

Jolly Joker’de konser verdi…

Türkçe şarkıların yanı sıra İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Arapça, Yunanca, İbranice ve Rusça şarkılarıda söyleyen Sevtuğ önceki gece popüler konser ve eğlence mekanı Beyoğlu Jolly Joker’de sahne aldı. Sanatçıyı konserinde yalnız bırakmayan sanatçı arkadaşları arasında ise Soner Arıca, Elif Kaya, Nilay Dorsa, İpek Tanrıyar’da vardı.

Soner Arıca “O yolun başında ve çok emek veren genç bir yıldız. Albüm ve sahne çalışmalarını adeta tırnakları ile kazıya kazıya yaptı. Büyük emek verdi. Ayrıca ülkemizde şarkı söyleyip aynı zamanda dans edebilen pek kimse yok. O ikisinin de hakkını veriyor. Geleceği çok parlak” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.