Şevval Sam... ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ SAHNEDE ASSOLİST!

Şevval Sam... ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ SAHNEDE ASSOLİST!

BVS Group’un Amiral Gemisi Günay Restaurant’ta Şevval Sam ve Gökhan Tepe sahne aldı.

İlk olarak Günay sahnesine Gökhan Tepe çıktı. ‘’ İlk defa sahne aldığım Günay sahnesinde olmak heyecan verici, bu gece sizler için muhteşem bir repertuar hazırladık, umarım keyif alırsınız’’ diyerek programına sevilen şarkısı ‘’Kader’’ ile başlayan ünlü sanatçı ilerleyen saatlerde ‘’ Demli Şarkılar’’ olarak adlandırdığı programının ikinci bölümünde  ‘’Beyaz’’, ‘’ Araftayım’’ gibi şarkıları seslendlrdi.

gokhantepe_annesi.jpg

Salonda bulunan konuklar arasında olan annesi Sema Tepe’ye sarılarak ‘’ Annem’’ şarkısını seslendirmesi konuklara duygusal anlar yaşattı.

ŞEVVAL SAM… ÇOCUKLUĞUMUN GEÇTİĞİ MEKANDA SAHNE ALDIĞIMA İNANAMIYORUM!

Gökhan Tepe’den sonra Günay sahnesine çıkan Şevval Sam ‘’ Çocukluğumun geçtiği bu mekanda 20 sene sonra solist olarak sahne almak inanılmaz! Çok heyecanlıyım.. ‘’ diyerek programına başladı. Günay sahnesi için özel hazırladığı repertuarında Türk Sanat Müziği, Arabesk ve Yöresel Türkülere yer veren Şevval Sam ilk kez çıktığı Günay sahnesinde büyük beğeni topladı.

Şevval Sam ve Gökhan Tepe’yi Günay sahnesinde dinlemeye gelen ünlü simalar arasında Sivas Spor teknik direktörü Abdullah Avcı, Hüseyin Pekmezci, Hüseyin Erkul gibi isimler vardı.

Yoğun istek üzerine, Şevval Sam ve Gökhan Tepe 25 Ocak Cumartesi yeniden Günay sahnesinde olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.