Şevval Sam... KIBRIS USULÜ BAYRAMLAŞMA!

Şevval Sam... KIBRIS USULÜ BAYRAMLAŞMA!

Müzeyyen Senar'ın hayatını konu edinen ''Müzeyyen Müzikali'i ile müzikseverlere sürpriz yapan, başarılı sanatçı Şevval Sam, bayramın birinci günü Kuzey Kıbrıs'ta sahne aldı.

Müzeyyen Senar'ın hayatını konu edinen ''Müzeyyen Müzikali'i ile müzikseverlere sürpriz yapan, bunun yanı sıra rol aldığı ''Yasak Elma'' adlı televizyon dizisinde de oldukça başarılı bir performans sergileyen başarılı sanatçı Şevval Sam, bayramın birinci günü Kuzey Kıbrıs'ta sahne aldı. 

Sevenlerinin günler öncesinden yerlerini ayırttığı programına herkesin bayramını kutlayarak başlayan başarılı sanatçı, Kaya Artemis Hotel'i hınca hınç dolduran hayranlarına tam anlamıyla müzik ziyafet çekti.

Konser esnasında bir ara hayranlarının arasına karışarak hatıra fotoğrafları da çekilen Şevval Sam, "Kıbrıs'ta bayramlaşmalarımız genelde bu şekilde oluyor.

Tüm masaları gezeceğim hiç merak etmeyin. Dileyin benden ne dilerseniz bu akşam." sözleri ve samimi tavırları ile gönülleri fethetmeyi başardı.

Enerjisi ve temposu bir an olsun bile düşmeyen başarılı sanatçı Şevval Sam ''sahne beni gençleştiriyor galiba.

Burada sizlerle oldukça kendimi yenilenmiş ve tazelenmiş hissediyorum. Gözlerinizin içindeki o tutku ömrüme ömür katıyor.

İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız, iyi birlikteyiz.'' sözleri ile dinleyicilerine teşekkür ederken, yaklaşık 3 saat süren bayram programını kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte söylediği şarkılarla noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.