Seyev... EĞİTİME BİR "SES" KONSERİ!..

Seyev... EĞİTİME BİR "SES" KONSERİ!..

Seyev, 3 Mayıs Perşembe günü ünlü sanatçı Fatih Erkoç ve Seda Yekeler‘in 13 yıl önce öğrencisi olan kanun sanatçısı Ahmet Baran ile çocukların eğitimine bir ses oldular.

Türkiye genelinde yabancı dil eğitiminin daha ileri seviyelere ulaşabilmesi için dil eğitimine ulaşamayan kitlelere yüksek değerli projeler üreten SEYEV, 3 Mayıs Perşembe günü ünlü sanatçı Fatih Erkoç ve Seda Yekeler‘in 13 yıl önce öğrencisi olan kanun sanatçısı Ahmet Baran ile çocukların eğitimine bir SES oldular. 

Ankaralı sanatsever eğitim gönüllülerinin MEB Şura salonunda bir araya geldiği gece; Seyev ‘in, desteklediği okulları ve burs verdiği öğrencileri anlatan film galası ile başladı.

Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay‘ın sunuculuğunu üstlendiği gecede renkli dakikalar yaşandı. 

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Seda YEKELER yaptığı konuşmada ;

‘Bir ülkeyi yok etmek için eğitimini akamete uğratmanız yeterlidir, eğitimin daha iyi seviyelere çıkabilmesi ve imkanı olmayan her öğrenciye ulaşmak; onların dünya ile konuşmalarına destek olmak için gönüllülerimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Yaptığı açılış konuşmasında ,’SEYEV İLE EĞİTİME BİR SES’’  projesinin nasıl hayat bulduğunu ve çalışmanın, inanmanın başarının anahtarı olduğu mesajını veren Yekeler, tüm eğitim gönüllülerini SEYEV ailesine katılmaya davet etti.

Bu sanat dolu gecede, Fatih ERKOÇ ve Ahmet BARAN sahne şovlarıyla Ankaralı izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatırken; Seyev'in burslu 650 öğrencisi için eğitime ses verdiler. 

13 sene önce Seda Yekeler ile tanışmasını ve yabancı dil bilmenin hayatında yarattığı farklılıkları anlatan Ahmet Baran, yabancı dil öğrenmenin dünyaya açılan bir kapı olduğunu tekrar dile getirdi.

Gecede birçok esere eşsiz yorumlarını katan sanatçılarımıza ve ulaşım sponsorumuz RentRent Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Merter’e Seda Yekeler tarafından hediyeleri takdim edildi.  Konser sonrasında imza veren sanatçılarımız hayranlarıyla buluştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.