Seyyal Taner... "BARIŞ MANÇO BEKARKEN BANA AŞIKTI!"

Seyyal Taner... "BARIŞ MANÇO BEKARKEN BANA AŞIKTI!"

Efsane isim Seyyal Taner, her Pazartesi akşamı TRT Kent Radyo İstanbul'da yayınlanan "Zeliha Sunal ile Çepeçevre Müzik" programının konuğu oldu.

Bir dönemin en güzel kadınlarından olan Seyyal Taner, Zeliha Sunal ile sohbetinde, Barış Manço'nun bekarken kendisine aşık olduğu itirafında bulundu.

Zeliha Sunal'ın kendisini özgürlüğün müzikteki temsilcisi benzetmesi üzerine, "Ben özgürlüğün yaşam içindeki temsilcisiyim, özgür bir ruhum, beni sahnelere kilitlemeyin." dedi.

Selda Bağcan, Arda Uskan ve Ferhan Üçoklar'ın planıyla kendisini sahnede bulduğunu söyleyen Seyyal Taner, o dönem ünlü olmak istemediğini söyledi.

"Zeliha Sunal ile Çepeçevre Müzik" her Pazartesi akşamı 21:00-23:00 saatleri arasında TRT Kent Radyo İstanbul'da ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 

Seyyal Taner, Eurovision anıları ve en güzel şarkılarıyla konuk olduğu programda, Kurtalan Ekspres ile devam eden konserleri, birlikte yaptıkları hücum kayıtlar ve bir TV programı düşündüklerini anlattı. 

Aykırı olanın kalıcı olacağına değinen Seyyal Taner, "İlk sahne terbiyemi Zeki Müren'den aldım, son sahne dönemine denk geldiğim için yıllarca birlikte çalışamadık." dedi. 

Seyyal Taner, TRT'nin çocuk korosunda yer aldığını, hem çocukluğunun, hem mesleki çalışmalarının ilk kayıtlarının TRT Radyo binasında olduğunu belirtti.

Son dönem isimlerden Gaye Su Akyol'u inanılmaz yetenekli bulduğunu; Özge Fışkın, Duman, Model, Zakkum ve Seyyal kopyası dediği Özlem Tekin'i dinlediğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.