Seyyal Taner... ROCK'IN ÇILGIN KIZINDAN ÖZLENEN KONSER!

Seyyal Taner... ROCK'IN ÇILGIN KIZINDAN ÖZLENEN KONSER!

Frankie İstanbul, Pazar gecelerinin geleneksel hale gelen konsepti `Timeless Moments`, Rock Müziğin asi kızı Seyyal Taner`i ağırladı.

Türk Rock Müziği'nin efsane sanatçısı Seyyal Taner, geçen hafta sonu Nişantaşı Soho Otelin en üst katında yer alan Frankie Gece Kulübünde konser verdi...

Eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarıyla ve bitmek bilmeyen enerjisiyle sahnede 2 saati aşkın kalan Seyyal Taner, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu gece için özel olarak tasarlanmış 2 ayrı kostüm giyen Seyyal Taner, güzelliği ile de nefes kesti.

İŞTE SEYYAL TANER'İN O GECEKİ EŞSİZ  PERFORMANSI;

Birbirinden değerli müzik insanlarının ve seçkin bir dinleyici topluluğunun kaılımıyla geçekleşen gecede,Sanatçıların dostu, eski menajer ve Dalmaz Center'in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz ve eşi Müzik öğretmeni, akademisyen Zühre Dalmaz, Selçuk Ural, Ahmet Selçuk İlkan, Ali Rıza Binboğa, Nil Burak, Selim Çaldıran, Elif Kaya, İBB Ş ehir Tiyatroları oyuncusu Selçuk - Hülya Soğukçay, Gazeteci Nurcan Sabur, göze çarpan isimler arasındaydı.

Sanatçı konuklarını Zühre Dalmaz, Selçuk Ural,Ahmet Selçuk İlkan, Ali Rıza Binboğa, Nil Burak, Selim Çaldıran, Elif Kaya ve Selçuk Soğukçay'ı tek tek sahneye alan Seyyal Taner, sahnede vokal yaparak ve dans ederek onlara eşlik etti.

SEYYAL TANER SAHNESİNDE AHMET SELÇUK İLKAN VE ZÜHRE DALMAZ PERFORMANSI;

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.