Shakira... SEKSİ ŞARKICININ MİLYONLARI ŞAŞIRTAN DÜNYA KUPASI FİNALİ !..

Shakira... SEKSİ ŞARKICININ MİLYONLARI ŞAŞIRTAN DÜNYA KUPASI FİNALİ !..

2014 Dünya Kupası kapanış töreninde sahneye çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira herkesi şaşırttı...

2014 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış töreni evsahibi Brezilya'daki Maracana Stadı'nda düzenlendi. Törene damga vuran olay ünlü şarkısı Shakira'nın, sahneye oğlu Milan'ı da çıkarması oldu.

75 BİNE YAKIN FUTBOLSEVER KATILDI...

Turnuvaya 1950'den sonra ikinci kez evsahipliği yapan Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Maracana Stadı'nda yapılan kapanış törenine, 75 bine yakın futbolsever katıldı.

Brezilya'ya özgü renkli kıyafetlerin dikkati çektiği törende, yüzlerce dansçı sahne alırken, gerçekleştirilen gösterilerde renkli görüntüler oluştu.

ÇILGIN KAPANIŞ TÖRENİ...

Açılış töreninde Jennifer Lopez, Pitbull ve Claudia Leitte'nin "We are one" şarkısını söylediği 2014 FIFA Dünya Kupası'nın kapanışında bu kez Kolombiyalı pop şarkıcısı Shakira sahneye çıktı. Shakira ve Brezilyalı müzisyen Carlinhos Brown, Almanya ile Arjantin arasında oynanacak final maçı öncesinde sahneye çıkarak "La la la" isimli şarkıyı seslendirdi.

Meksikalı gitarist Carlos Santana'nın eşlik ettiği Wyclef Jean ve Alexandre Pires, sokak dansçılarının gösterileriyle birlikte 2014 Dünya Kupası'nın resmi marşı "Dar Um Jeito"yu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya Kupası Magazin