Shakira - Tom Cruise... SICAK YAKINLAŞMA!

Shakira - Tom Cruise... SICAK YAKINLAŞMA!

Shakira, Formula 1 yarışında dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile görüntülenmiş; ikilinin iyi vakit geçirdiği anların kameralara yansıması ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirmişti. Yaşananların ardından Kolombiyalı şarkıcının cephesinden ilk açıklama geldi.

FORMULA 1'DE BİR ARAYA GELDİLER

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, önceki günlerde Miami’de düzenlenen Formula 1 yarışına katılmıştı. Shakira’nın ünlü aktör Tom Cruise ile yan yana gelmesi veiyi vakit geçirdikleri anların kameralara yansıması ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirmişti.

İkili, sosyal medyada da çok konuşulmuş ve ünlü isimler birbirlerine fazlasıyla yakıştırılmıştı.

Tom Cruise ile aşk mı yaşıyor Shakira cephesinden ilk açıklama

SHAKIRA CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA

Hatta Cruise'a yakın bir kaynak, aktörün Shakira ile ilgilendiğini söylemiş olsa da; şarkıcının cephesinden bambaşka bir açıklama geldi.

Tom Cruise ile aşk mı yaşıyor Shakira cephesinden ilk açıklama

Us Weekly'nin haberine göre; şarkıcı aşk söylentilerini 'komik' buluyor ve Miami'deki Formula 1 Grand Prix'sinde tanıştıklarında Tom ile 'eğlenceli' zaman geçirmelerine rağmen; işleri daha ileri götürmeyi planlamıyor.

Ünlü isme yakın bir kaynak; "Shakira, F1'de Tom'la harika vakit geçirdi ama onunla aşk yaşamak gibi bir niyeti yok" dedi ve şöyle devam etti:

Tom gerçekten çok iyiydi ve Shakira onun arkadaşlığından keyif aldı; ama şu anda onunla ya da başka biriyle aşk yaşamaya odaklanmış değil.

Yapacak çok işi var ve şimdilik sadece çocuklarına ve kariyerine vakit ayırıyor.

"HAYRANLARININ FİKİRLERİNİ GÖRDÜ"

"Shakira, Tom'un kendisine 'peşinden koşmak' istediğine dair internetteki söylentileri ve hayranlarının bu konudaki fikirlerini gördü, ama bunun çok komik olduğunu düşünüyor.

Çünkü hiçbiri doğru değil" değil diyen kaynak, sözlerini; "Sohbet ettiklerinde eğlenceli vakit geçirmiş ama hepsi bu" şeklinde noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.