Sibel Tüzün... OĞLUNU HAYVAN SEVGİSİYLE BÜYÜTÜYOR!

Sibel Tüzün... OĞLUNU HAYVAN SEVGİSİYLE BÜYÜTÜYOR!

Sibel Tüzün;PAGDER’in “Yuvaya Dönüşen Plastikler” kampanyasına verdiği gönüllü destek kapsamında adına bağışlanan iki kulübeyi, Boğaziçi Üniversitesi’ne kendi elleri ile teslim etti.

Çevre ve hayvan dostluğu ile tanınan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün; plastik atıkların yüzde 100 geri dönüşümüyle sokak hayvanlarını sıcak bir yuvaya kavuşturmayı amaçlayan PAGDER’in “Yuvaya Dönüşen Plastikler” kampanyasına verdiği gönüllü destek kapsamında adına bağışlanan iki kulübeyi, Boğaziçi Üniversitesi’ne kendi elleri ile teslim etti.

 

“Yuvaya Dönüşen Plastikler Gecesi”nde başlayan büyük destek!

 

Kendi adını taşıyan kulübeleri “BuPati – Boğaziçi Üniversitesi Hayvan Hakları Topluluğu”na teslim eden ve Boğaziçili gençlerin büyük ilgi gösterdiği Tüzün’e, bağış töreni sırasında eşi Ender Balcı ve oğlu Çınar da eşlik etti.

 

Şubat Ayı’nda kamuoyunun projeye dikkatini çekmek amacıyla düzenlenen “Yuvaya Dönüşen Plastikler Özel Gecesi”nde, kampanyanın gönüllü proje elçisi Mirkelam ve başka birçok sanatçı ile birlikte bir konser de veren Tüzün, böyle bir projede yer alarak sokak hayvanlarına yardım etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Çınar da, çevre ve hayvan dostu olarak büyüyor!

 

Gönüllü destekleri nedeniyle kendisine PAGDER tarafından bir teşekkür plaketi de sunulan Sibel Tüzün, eşi ve oğlu Çınar ile birlikte Boğaziçi Üniversitesi’ndeki köpeklerle oynayıp, onlara elleriyle mama yedirdi. Tüzün, ailece çevre ve hayvan dostu olduklarını, Çınar’ı da böyle yetiştirdiklerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.