Sibel Yıldırım… SÜRPRİZLERLE DOLU ALBÜM LANSMANI!..

Sibel Yıldırım… SÜRPRİZLERLE DOLU ALBÜM LANSMANI!..

Sahnelerin sevilen ismi Sibel Yıldırım, “Ayarsız/Beşi Bir Yerde” albümünün lansmanını Kalamış Marina’nın yeni odak noktası Paysage’de gerçekleştirdi. Yıldırım kendi lansmanına, belki de dünyada ilk kez sandal ile geldi…

Haber; Adem GİDEN / Kadıköy Life

İbrahim Erkal, Esra Balamir ve Sami Çelik başta olmak üzere sanat, magazin, medya ve tanınmış radyocuların yoğun ilgi gösterdiği gecede Sibel Yıldırım gözyaşlarına boğuldu.

Uzun zamandır titizlikle hazırlıkları sürdürülen yeni albümde sanatçının “Ayarsız” parçası, en çok sevilenler arasına girdi. Kral TV başta olmak üzere birçok televizyon kanalında da yayınlanmaya başlayan klip, lansmanda da tam not aldı.

ALBÜM TANITIMINDAN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İBRAHİM ERKAL YIKTI GEÇTİ…

Fantazi müziğin köklü ismi İbrahim Erkal, yıllardır aynı sahneyi paylaştığı Sibel Yıldırım’ın yeni albüm lansmanında yanındaydı. İlk şarkısını seslendirdiğinde Erkal’ın yanına gelen Sibel Yıldırım hüngür hüngür gözyaşlarına boğulunca duygu dolu anlar yaşandı. Yıldırım’ın annesinin de mutluluk gözyaşları döktüğü görüldü. Erzurumlular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Süha Dengizek de İbrahim Erkal ile birlikte davetliler arasındaydı.

MAGAZİNİN KALBİ PAYSAGE’DA ATTI…

Gazeteciler, renkli geceyi yakın markaja aldı. “Olsun diye değil, gerçekten çok ciddi bir çalışma sonucu ortaya çıkan bu albümün yaza damgasını vuran projeler arasında yer aldığını göreceğiz” diyen Nurcan Sabur, sanatçı arkadaşını ilk tebrik eden isimler arasındaydı. Konukları ağırlayan Paysage’nin sahibi Sinan Yıldız da albümün oldukça başarılı olduğunu ifade etti. Nurcan Sabur’un sahibi olduğu ve “Türkiye’nin En İyi Magazin Sitesi” olarak tescillenen Magazinkolik.com ekibi de gecenin ayrıntılarını milyonlarla paylaştı.

RADYOCULAR BİR ARADA…

Lansman, Türk radyosunun önde gelen birçok programcısını da tek çatı altında topladı. “Onur’un Taksisi” programı ile gönüllerde taht kuran Onur Sakar, Radyo 2000’de “Tuğrul’un Ekspresi” ile müzikseverlerle buluşan Tuğrul Altınkara gibi birçok radyocu aynı karede buluştu. İlerleyen saatlerde Sibel Yıldırım’ın davetiyle sahneye gelen radyocular, sahnede tek tek albüm hakkında düşüncelerini dile getirdiler ve selfie çekmeyi de ihmal etmediler…

ALBÜM TANITIM GECESİNDEN SON DERECE İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.