“Siccin 2” ... DÜNYAYI KORKUTACAK OLAN FİLMİN AFİŞİ YAYINLANDI !..

“Siccin 2” ... DÜNYAYI KORKUTACAK OLAN FİLMİN AFİŞİ YAYINLANDI !..

Yapımını Muhteşem Film’in, yönetmenliğini Alper Mestçi'nin gerçekleştirdiği “Siccin 2” nin merakla beklenen afişi yayınlandı.

Gerçek bir hikayeden esinlenilen ve "İslami Korku" öğelerini seyircisiyle buluşturacak filmde “Musallat” ikilemesinden tanıdığımız yönetmen Alper Mestçi, serinin ilk filmi Siccin’de olduğu gibi bu kez de aile dramıyla korkuyu harmanlıyor.

Paranormal Activity, Insidious ve Sinister gibi dünya çapında en beğenilen korku filmlerinin yapım şirketi Blumhouse Productions'tan Ryan Turek; Siccin 2 fragmanı için "Delilik bu!" diyerek görüşlerini sosyal medyada paylaştı.

Fragmanının yayınlanması ile birlikte dünyaca ünlü korku filmi içerikli internet sitelerinden de övgüler alan “Siccin 2” dünyada merakla beklenen filmler arasına şimdiden adını yazdırdı.

Filmin yapım şirketi “Muhteşem Film” de bu gelen övgüler ve ilgi doğrultusunda “Siccin 2” yi dünyaca ünlü korku filmi festivallerinde yarıştırmaya karar verdi.  Böylece iddialı bir Türk korku filmi de dünyaya açılmış olacak.

10 Temmuz’da vizyonda olacak filmin özeti ise şöyle;

Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üst olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir de açıklanması mümkün olmayan olaylar yaşamaya başlayınca psikolojisi daha da bozulur. Sonunda bir Hoca'ya gider ve ikinci kanından bir kadının ona "41 dikiş" adında bir büyü yaptırdığını öğrenir. Büyülerin en kuvvetlisi olarak bilinen "41 dikiş büyüsü" 41 farklı niyetle yapılabilmektedir. Hicran'ın büyüyü çözebilmesi için yapan kişiyi bulması ve 41 niyetten hangisine niyet ettiğini öğrenmesi şarttır. Bu arayış onu hayal bile edemeyeceği gerçeklerle yüz yüze getirir.

İŞTE DÜNYAYI KORKUTACAK OLAN "SIÇÇIN 2" FİLMİNİN FRAGMAN VİDEOSU...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.