Sıfır Bir / Blu Tv... YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!..

Sıfır Bir / Blu Tv... YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!..

3. sezonu BluTV’de yayınlanacak olan fenomen internet dizisi Sıfır Bir’in yayın tarihi belli oldu. Sıfır Bir-Bir Zamanlar Adana’da 9 Kasım 19:01’de izleyicileriyle buluşacak.

İlk iki sezonuyla Youtube’da izlenme rekorları kıran, Adana’nın Hürriyet mahallesinde bir grup gencin bu mahallede yaşanmış olaylara dayanarak hazırladığı Sıfır Bir dizisinin 3. Sezonu, izleyicileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu.

Amatör bir ekibin kendi imkanlarıyla hazırladığı dizi samimiyeti, gerçekçiliği, cesareti ve muhteşem müzikleriyle tüm Türkiye’den hatırı sayılır bir  izleyici kitlesi edinmişti.

Dizinin uzun süredir merakla beklenen 3. Sezonu BluTV’nin de profesyonel desteğiyle 9 Kasım 19:01’de sadece BluTV’de hayranlarıyla buluşacak.

                            SIFIR BİR’İN İLK İKİ SEZONU DA BLUTV’DE.

İlk iki sezonu BluTV’den izlenebilen dizide, bir göç gettosu olan Hürriyet mahallesinde büyümüş Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un  uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız mücadelelerini izliyoruz.

Dizinin arka planına ise grafiti, rap ve sokak kültürü hakim. İkinci sezon sonunda, Savaş ve ekibi, kendilerine biçtikleri bu misyonu yürütürken bir düşman edinirler.

Savaş’ın ekibinden Anafor karakterinin düğünü bilinmeyen kişiler tarafından basılır ve Anafor’un evleneceği kadın ve beraberinde birçok masum kişi yaralanır. 

              3. SEZONDA KARAKTERLERİN ÇOCUKLUKLARINI DA İZLEYECEGİZ

3. sezonda ise Savaş ve ekibinin, bu düşmanla mücadeleleri ve bu mücadelenin karakterler üzerindeki etkisinede şahitlik edeceğiz.

İlk iki sezondan farklı olarak bu sezonda Savaş, Özgür ve CIO’nun çocukluklarını, dostluklarının nasıl oluştuğunu ve onları hangi koşulların böyle hayata yönelttiğini de göreceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.