Sıla... 'GEZEGEN'E KONUK OLDU!

Sıla... 'GEZEGEN'E KONUK OLDU!

Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Kral Pop Radyo’nun medya sponsorluğunda gerçekleşen “On’dan Kalan Şarkılar” konserlerinin üçüncü gününde Mehmet’in Gezegeni Özel Programı’nın konuğu oldu.

“Enerjimi ekibime borçluyum”

Programın açılışını “Yan Benimle” isimli şarkısıyla yapan Sıla, yoğun geçen konser maratonunda enerjisini ekibine borçlu olduğunu söyledi. 2007’den beri ekibiyle aynı sahneyi paylaştıklarını belirten Sıla, artık onlarla aile gibi olduklarını vurguladı. 

“Üç gün ile başladık yedi gün oldu”

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Harbiye Açıkhava’da  konser  maratonuna başlayan Sıla, ilk başta konser günlerini üç gün olarak belirlediklerini, fakat daha sonra dört güne çıktığını, gelen yoğun talep doğrultusunda da yedi güne tamamladıklarını söyledi. Sıla, daha sonrasında ise Ege turunun başlayacağının müjdesini verdi.

“Sahneye çıkarken şartel  kaldırıyorum”

Sıla, konser zamanlarında kendisinin kolay kolay demorolize olmadığını belirterek “Aslında konsere çıkmak benim için  şartel işi... Konsere çıkarken bir şarteli kaldırıyorum bitince indiriyorum. Ben kolay kolay demorolize olmam” dedi.

“İlk konserimde epey acamiydim”

“On’dan Kalan Şarkılar” konseptine de değinen Sıla, “Heybemizdeki  şarkıları döktüğümüz konserler’ diyebiliriz. Şarkılarımızı bölümlere ayırdığımız, bizim de çok keyif aldığımız bir konsept oldu” dedi. Programda ilk  verdiği konserden de bahseden Sıla, tüm samimiyetiyle o günü anlattı: “İlk verdiğim konser özel bir işti. Aslında korkunçtu diyebilirim. Çok deneyimsizdim tabii, epey tökezledik... Ama şimdi bakıyorum da nereden nereye geldik...” dedi. 

“Bruno Mars sahnesi muhteşemdi”

Dünya çapındaki konserleri takip ettiğini de söyleyen Sıla, en son Amsterdam’da Bruno Mars’ı izlediğini ve sahne şovlarının ve performansının  muazzam olduğunu sözlerine ekledi.

“Annem ‘Siz siyam ikizisiniz’ diyor”

Sıla, yol arkadaşı Efe Benin için de düşüncelerini dile getirdi ve “Efe benim için bir sürü şey ifade ediyor. Annem bize ‘siyam ikizi’  diyor hatta... Biz Efe ile dostluğu kardeşlikle perçinledik” dedi.

“Yeni albümde iki cover var”

Yeni albüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sıla, albümde 12 ya da 13 şarkı olacağını söyledi ve “Şarkıların hepsi yeni olacak.  Ama iki tane cover şarkı hazırladık. Birincisi ‘Ağla Halime’ olacak... Diğeri ise sürpriz olsun” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.