Simge.... "ERKEK GİBİ KADINIM" !..

Simge.... "ERKEK GİBİ KADINIM" !..

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, single ile aynı adı taşıyan ‘Miş Miş’ şarkısıyla büyük çıkış yapan şarkıcı Simge oldu.

Periscope’ta büyük ilgi gören yayında Emre Saygı ve takipçilerin sorularını yanıtlayan Simge, bilinmeyen yönleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Erkek Gibi Kadınım

Erkek gibi bir kız olduğunu ifade eden Simge “ Mesela arabayı erkek gibi kullanırım. Hiç kadın gibi araba kullandığım söylenemez. Hızlı araba kullanan, makas atan ve arabaları sıkıştırıp çirkin hareketler yapan insanlardan biriyim. Şimdiye kadar hiç başıma bir şey gelmedi. Özellikle abuk sabuk araba kullanan ve hareketler yapan hemcinslerime karşı bir tavrım var ve onlara sesleniyorum. Lütfen erkek gibi araba kullanın. Yoksa trafikte sıkıştırıyorlar. Ben İyi araba kullandığımı düşünüyorum. Anneme çekmişim. O’na ‘Şoför Nebahat’ derlerdi. Annemde çok araç kullanır” dedi.

‘Miş Miş’ Şarkımı ‘Çarşı Grubu’ Yeniden Yazıyor

Koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten Simge ‘ Çok büyük Beşiktaşlıyım, her fırsatta Beşiktaş’ın maçlarına gidiyorum. Beşiktaş için beste yapmayı çok istiyorum.  Ama şöyle de bir şey var, ‘Miş Miş’ şarkımız Beşiktaş maçlarında söylenecek. ‘Çarşı Grubu’ ‘Miş Miş’ şarkısı üzerinde çalışıyor ve yeniden yazıyor. Şöyle olacak sanırım ‘Ne Cimbom, ne Fener, ne Bursa’ diye başlayan bir beste oluyor” şeklinde konuştu.

Bir Tek Ozan’la Evlilik Düşünüyorum

Özel hayatı hakkındaki soruları yanıtlayan Simge ‘Miş Miş’ şarkısının aranjörlüğünü üstlenen Ozan Bayraşa ile ilerleyen zamanlarda evlilik planları yaptığını belirtirken “Tabi ki evlilik düşünüyorum. Ama evliliği bir tek Ozan’la düşünüyorum. Hayata karşı kendimizi ispat ettiğimiz zaman. Her şey yoluna girdiği zaman evlenicez.’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.