SİMGE VE EDİS BAYRAM PROGRAMINDA!

SİMGE VE EDİS BAYRAM PROGRAMINDA!

14 şarkılık Ben Bazen ismini verdiği albümünü yayınlayan son dönemin en başarılı isimlerinden Simge, pop müziğin güçlü isimlerinden Edis ile birlikte NTV'de yayınlanan Gece Gündüz Programı'nın Bayram Özel çekiminin konukları oldu.

Haziran ayında dört yıllık çalışmanın sonucunda 14 şarkılık Ben Bazen ismini verdiği albümünü yayınlayan son dönemin en başarılı isimlerinden Simge, pop müziğin güçlü isimlerinden Edis ile birlikte NTV'de yayınlanan Gece Gündüz Programı'nın Bayram Özel çekiminin konukları oldu. 

Program esnasında çocukluklarında geçirdikleri bayram anılarını, müziğe başlama hikayelerini, başarı merdivenlerini bir bir tırmanmalarını ve yeni jenerasyonun birbirine desteğini anlatan ikili, eski bayramları yad ederek bayram dileklerini dile getirdiler. 

Pop müziğin en başarılı isimlerinden olan Simge ve Edis, aynı zamanda çok yakın arkadaş... Sezen Aksu'nun stüdyosu Stüdyo Lonca'da gerçekleşen çekime ev sahipliği yapan ikili, çekim aralarında keyifli anlar yaşadı.  

Simge, sohbet esnasında: '' Aslında müzik tutkum dolayısıyla, çocuk olduğumu, gençliğimi, hatta acımı bile yaşayamadım. '' sözleriyle babasının vefat ettiği gün İzmir'deki konserini iptal etmediğini gözleri dolarak anlattı.

Albümlenen çocuklara karne hediyesi salata ! 

Sosyal medya hesabından Simge ile salata yerken fotoğrafını paylaşan Edis, yakın zaman önce ikisinin de yeni albümü çıkmasına ithafen gönderinin altına:

'' Albümlenen çocuklara Stüdyo Lonca'dan karne hediyesi salata! Bayramda NTV'de Gülay Afşar'ın konuğuyuz. '' notunu düştü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.