Sinem Kobal İmirzalıoğlu... YAPIM ŞİRKETİ SON NOKTAYI KOYDU!

Sinem Kobal İmirzalıoğlu... YAPIM ŞİRKETİ SON NOKTAYI KOYDU!

'Romantik Komedi' serisinin üçüncü filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Sinem Kobal İmirzalıoğlu, projenin iptal olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşamıştı.

Sinem Kobal İmirzalıoğlu'nun 1 milyon lira istediği için 'Romantik Komedi 3'ün kadrosundan çıkarıldığı öne sürülmüş, ünlü oyuncu ise iddiayı yalanlayarak kadroda yer aldığını ve yakında kamera karşısına geçeceğini söylemişti.

Genç oyuncu çekimler için gün sayarken, yapım şirketi Boyut Film, projenin iptaline karar verdi.

'Romantik Komedi süreci bizim için bitti!'

Sinem Kobal İmirzalıoğlu'nun ajansı bu yaşanan süreçle ilgili bir basın açıklaması yaptı:

Sinem Kobal ve  “Romantik Komedi 3” filmi süreci ile ilgili açıklamamızdır;

Romantik Komedi  serisi, oyuncumuz Sinem Kobal’ın severek içinde olduğu, gişe başarısı yakalamış filmlerdir.

  İki yıldan beri bu serinin devam filmi niteliği taşıyacak olan “Romantik Komedi 3” filmiyle ilgili yapım şirketi Boyut Film ve proje süpervizörü Ceren Aslan ile kendilerinin talebiyle çeşitli görüşmelerimiz oldu.

Bu süreçte medyada konu ile ilgili yapılan, duyumlara dayanan ve hiçbir kaynağa dayandırılmayan haberlerde oyuncumuz Sinem Kobal'ın fotoğrafı ve ismi kullanıldı.

Çoğu gerçek dışı olan bu haberlerle ilgili  bir açıklama yapmak gereği doğdu.  Sinem Kobal, bugüne kadarki her aşamada görüşmelerini projenin tasarımcısı Ceren Aslan ve senaristi Aslı Zengin ile senaryo üzerine yapmıştır ve tüm görüşmeler tarafların projeye olan inançları yüzünden son derece olumlu sonuçlanmıştır.  

Filmin Yapım şirketi sahiplerinden ve yapımcısı  Murat Tokat ile her türlü şartta anlaşılmış ,  ekibe yeni erkek oyuncu dahil edilmiş ve 1 Temmuz da sete çıkmak üzere sözleşmeler imza aşamasına gelmiştir. 

Yapım şirketi sahibi Murat Tokat, 15 haziranda telefonla arayıp filmin çekimlerini çeşitli sebeplerden dolayı iptal ettiklerini bildirmiştir. 

Bunların hiçbirinin muhatabı Sinem Kobal veya şirketimiz değildir. İki kez olmak üzere proje sete çıkma aşamasına kadar getirilip, iptal edilmesi sebebiyle  Boyut Film’in yürüttüğü “ Romantik Komedi” süreci bizim için sona ermiştir. 

Saygılarımızla,

İd iletişim

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.