Sınırın Rüyası... FESTİVALİ BEKLİYOR!

Sınırın Rüyası... FESTİVALİ BEKLİYOR!

Yönetmenliğini Yüksel Alagöz’ün yaptığı başrolleri Mustafa Tivem, Çınar Altuntaş, Elif La’l Kabacıoğlu’nun paylaştığı ‘Sınırın Rüyası’ adlı sinema filminin çekimleri tamamlandı.

Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları sorgulayan ve bir tarih öğretmeninin gözünden Türkiye’nin gerçek tarihiyle yüzleşmesini konu alan filmde Mustafa Tivem devlet okulunda görev yapan tarih öğretmenini (İbrahim) canlandırırken, Çınar Altuntaş dernek başkanı vatansever Samet Balaban karakterini canlandırıyor.

Uluslararası Antalya Film Festivali’nde ilk kez izleyiciyle buluşacak filmle ilgili olarak yakışıklı oyuncu Çınar Altuntaş; “Sınırın Rüyası, ülkenin her tarafında kardeş kavgası çıkaranları ve bu kavgayı destekleyenler ile seyredenleri deşifre etmek için çekildi.” dedi.

Filmin konusu:  İbrahim Çavuşoğlu (Mustafa Tivem), bir devlet okulunda tarih öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Kızı Gülistan’la beraber yaşar. İbrahim bir Türkiye sevdalısıdır.

Ve kendisinin kurduğu bir dernekte Türkiye için çalışmaktadır. Ülkenin çeşitli yerlerine dernek arkadaşlarıyla  beraber giderek konferanslar verip, Türkiye’nin tarihten gelen önemini anlatmakta ve birlik olmanın önemini vurgulamaktadır. Ancak Türkiye için çalışan bu adamdan birileri rahatsız olur.

Tek amaç vardır, o da Türkiye’nin önemini anlatmaya çalışan bu adamı dize getirmek. Ancak İbrahim pes etmeyecek, ülkesi, kızı ve öğrencileri için Samet Balaban (Çınar Altuntaş) ile birlikte mücadeleye devam edecektir.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.