Sofra Sırları... GALADA SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI!..

Sofra Sırları... GALADA SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI!..

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ümit Ünal'ın üstlendiği, Demet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy, Fırat Altunmeşe ve Elit Andaç Çam'ın rol aldığı komedi filmi "Sofra Sırları"nın galası 12 Şubat Pazartesi günü Vadi İstanbul Avm'de gerçekleşti.

 

Davetlilerin büyük beğenisini kazanan film 16 Şubat Cuma günü vizyona giriyor.

Sofra Sırları'nın galasına; İzzet Altunmeşe, Gülcan Arslan, Ece Uslu, Ceren Moray, Metin Akdülger, Melis Birkan, Dilara Öztunç, Aydan Taş, Perihan Ünlücan, Atılgan Gümüş, Erdem Akakçe, Atılay Uluışık, Akasya Aslıtürkmen, Deniz Bolışık, Gülin İyigün, Furkan Andıç  gibi ünlü isimler katıldı.

Filmin oyuncuları set sürecini anlattı

Kırmızı halıda tam kadro poz veren filmin oyuncuları basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Demet Evgar; "Sofra Sırları, bir kadının özgürlük hikayesini konu alıyor film  aslında seyirciyle buluştukça daha da özgürleşecek..

İzleyen herkese şifa olsun. Bundan sonraki söz seyircinin" dedi.

Güzel oyuncu filmi izleyeceklere de şu tavsiyede bulundu "Seyirci filmden çıktığından kimsenin öldüğüne üzülmeyecek ama  çıktıklarında acıkabilirler, karınlarını doyurup filme gelmeliler." diye ekledi. 

Filmde komiser karakterine hayat veren Alican Yücesoy; "Oyuncuların bir kısmıyla zaten önceden tanışıyorduk Ümit'le de yıllar önce çalışmıştık.

Çok güzel bir set süreci geçirdik, baştan sona harikaydı. Bundan sonraki aşaması da iyi geçecek. Çünkü bu hissedilebilir bir şey.. 

Filmin yönetmen ve senaristi  Ümit Ünal ise "Sofra Sırları benim yaklaşık 10 yıllık bir projem, son üç sene içersinde hayata geçirebildik.

Bu kadro ile çalıştığım için çok mutluyum. Hepsi ile tekrar gözüm kapalı çalışabilirim." dedi.
Filmin konusu; Neslihan hayatını kocasına ve evine adamıştır.İstanbul'da doğup büyüdüğü halde, kocasının işi yüzünden hayatını Anadolu kasabalarında geçirmiştir.

Yıllardır çok sakin, hiçbir olağanüstü olay olmayan uzak taşra şehrinde yaşamaktadırlar. Neslihan utangaç, sevimli bir kadındır.

Günü akşama ne pişireceğini düşünerek geçer. Çok da iyi bir aşçıdır. Kocası, aile dostları, Neslihan’ın yemeklerine çok düşkündür.

Neslihan’ın çevresindekilerin esrarengiz ölümü tüm gözleri ona çevirir. Şehre yeni atanmış, çok zeki, Amerika’da eğitim görmüş, hırslı ve genç bir komiser, Neslihan’ın bir şeyler çevirdiğini ve peş peşe cinayetlerde parmağı olduğunu anlar ama bir türlü gerçek bir kanıt bulup Neslihan’ı yakalayamaz.

Neslihan her cinayetten tereyağından kıl çeker gibi, son derece masum, hafif çatlak görünerek sıyrılmayı başarır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.