SOMA FACİASI DİZİ OLUYOR!

SOMA FACİASI DİZİ OLUYOR!

İzleyicilerin büyük bir mücadele örneğine ve iki kan kardeşin içine düştükleri bir sevdaya tanık olacağı Modern Habil Kabil dizi 14 Eylül Pazartesi günü Samanyolu TV’de ekrana gelecek.

2014 yılında yaşanan ve 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciası Samanyolu TV’de bir dizi ile yeniden gündeme geliyor. Modern Habil Kabil adı verilen ve başrollerinde Gürkan Günal, Sercan Dede ve Merve Çeltek’in yer aldığı dizide son hazırlıklar tamamlandı. Maden işçilerinin sıkıntılarını, yaşadıkları sorunları anlatan dizi aynı zamanda Habil ile Kabil hikayesinin de günümüze uyarlanmış hali ile ekrana gelecek.

Çekimleri İzmir ve Tekirdağ’da gerçekleşen dizide, küçük bir maden kasabasında yaşayan iki kan kardeş, madencilikten geçimini sağlayan yokluklar içindeki kasabayı yeniden yaşanır bir hale getirmeye çalışır. Bir yandan da büyük düşmanlarının kızına birbirlerinden habersiz sevdalanırlar. İçine düştükleri bu sevda iki kardeşi birbirine düşman eder ve bambaşka bir çatışma içinde bulurlar kendilerini.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.