“Somuncu Baba Aşkın Sırrı”... 3.ETAP ÇEKİMLERİ BAŞLADI !..

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı”... 3.ETAP ÇEKİMLERİ BAŞLADI !..

Kış çekimleri Aralık ve Mart ayında tamamlanan yönetmenliğini Kürşat Kızbaz’ın üstlendiği “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminin 3. etap bahar çekimleri geçtiğimiz gün Aksaray’da başladı.

Aksaray Belediyesi’nin himayesinde gerçekleştirilen çekimlerin son etabı yaz bölümleri ise Haziran ayında yapılacak. Başarılı oyuncu Furkan Palalı’nın Somuncu Baba olarak kamera karşısına geçtiği sinema filminde Gürkan Uygun da rol alıyor.

ALTAN GÖRDÜM DE KADRODA

Yönetmen Kürşat Kızbaz oyuncu kadrosunun giderek büyüyeceği “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminin, bahar ve yaz çekimlerinde de sürpriz isimlerin kamera karşısına geçeceğini belirtti.

Usta oyuncu Altan Gördüm’ün de rol aldığı “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filmi 2015 yılının en iddialı filmleri arasında yer alıyor. Filmde Somuncu Baba'nın hocası Şeyh Mahmud'u canlandıran Altan Gördüm filmle ve rolüyle ilgili olarak şunları söyledi: "Çok severek ve etkilenerek canlandırdığım bir karakter oldu. Somuncu Baba'nın hocası ve sonrasında da kayınpederi olan Şeyh Mahmud'u oynadım. Umarım seyirciyle buluştuğunda da film amacına ulaşır."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.