Damat Takımı... KAHKAHA TUFANI FİLMİN GALASINA YOĞUN İLGİ!

Damat Takımı... KAHKAHA TUFANI FİLMİN GALASINA YOĞUN İLGİ!

Sezonun merakla beklenen romantik komedisi, Asteros Film yapımı “Damat Takımı” 16 Ekim Pazartesi akşamı Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gala yaptı.

HABER; Yusuf EMİN,

KAMERA; Selim ÖZTÜRK

Sinemaları’nda gala yaptı. Filmin galası, en az kendisi kadar eğlenceli geçti. Galaya, filmin yönetmeni Doğa Can Anafarta, yapımcısı Kanat Doğramacı (Asteros Film) ve oyuncular Furkan Andıç, Özgürcan Çevik, Pelin Akil, Açelya Topaloğlu, Sarp Can Köroğlu, Ozan Osmanpaşaoğlu, Özgün Aydın, Sadi Celil Cengiz, Eylül Su Sapan, Ceyda Kasabalı, Beyza Şekerci katıldı. Galaya katılanlar arasında Engin Hepileri, Hande Erçel, Anıl Altan, Korhan Herduran, Onur Atilla, Onur Buldu, Tarık Unduz, Fırat Albayram, Başak Parlak, Alper Kul, Mahir İpek, Fırat Altınmeşe, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Saraçoğlu ve eşi Şirin Saraçoğlu, Kenan Acar, Serenay Aktaş,  gibi isimler de vardı.

Filmin konusu da epey enteresan. Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can çocukluk arkadaşı 5 gençtir.

Yiğit’in evlenme kararı ile grup üyeleri gençlik dönemlerinin bittiğini düşünürler. Hem geçmişe hem de Yiğit'in bekarlığına veda olarak lise anılarını beş gün içinde tekrar yaşamaya karar verirler.

Bir de tüm bu maceranın içinde aşk hayatları berbat olan grup, lisedeki can düşmanları Besim’le düğüne sevgilileriyle geleceklerine dair iddaya girerler.

Bu beş gün içinde hem kendilerine kız arkadaş bulmak zorundalardır hem de belki de son kez bekar olarak birlikte olmanın tadını çıkaracaklardır.

Filmin oyuncuları kırmızı halıda basınla buluşmadan önce magazinkolik.com filmin davetlilerine magazinkolik.com olarak sorular sorduk.

Kanal D’de yayınlanan Meryem adlı dizinin baş rol oyuncusu olan Ayça Ayşin Turan ‘’Filmi izlemek için ekip arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Çok hoş bir filim olacağınu düşünüyorum. Fragmandan izlediğim kadar çok şenlikli geçmiş bu şenliği filime yansıtacaklar.

Zaten Türk sineması son dönemde güzel işler çıkartıyor. Merakla bekliyoruz umarım herşey istedikleri gibi olur. Şevkat Yarımdar dizisinde Esin karakterine hayat veren oyuncu Büşra Parlak ise şıklığı ile göz kamaştırıyordu.

Parlak sorularımızı yanıtladı. ‘’ Arkadaşımın yanında olmak için geldim güzel ve gerçekten çok enteresan bir çalışma olacağı kanısındayım. Zaten böyle işlere ihtiyacımız var bu gibi filimler çıktıkça bizde sinemaya daha çok gelip izleyebileceğimz çalışmalar olacak’’ şeklinde konuştu.

FİLM OYUNCULARI KIRMIZI HALIDA BASINLA BULUŞTU

Filmin hem senaristi hem de yönetmeni Doğa Can Anafarta: “Hepiniz hoş geldiniz. Mükemmel bir oyuncu kadrosuyla inşallah seyircinin çok beğeneceği bir film çektik.

Çok eğlendik, çok güldük ve gerçekten inandığımız bir iş yaptık. Biz gerçekten tüm oyuncularımıza hayranız yapım ekibi ve yönetmen olarak. Sözü onlara bırakıyorum. Sadece Pelin ve Furkan’ın arasında bir iddia vardı

artık onlar kendileri açıklarlar. Filmde “Damat Takımı” var ama bir de gelin takımı var. Oyuncuların hepsi de şahane performanslar sergilediler. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

İŞTE GALADAN FOTOĞRAFLAR

PELİN AKİL İDDİAYI KAYBETTİ, EKİP KAHKAHAYA BOĞULDU!

Geceye tüm oyuncuların neşesi ve oyuncular Furkan Andıç ve Pelin Akil’in girdiği iddia damga vurdu. Oyuncular iddianın filmle ilgili olduğunu söylediler ama ne olduğunu söylemediler.

Pelin Akil iddiayı kaybettiği için tüm basının önünde, eşi için “Anıl (Altan) çok yakışıklı” dedi. Tüm ekip kahkahalara boğuldu. Ardından güzel oyuncu: “Böyle bir kadroyla çalıştığım için çok mutluyum ve çok gururluyum.

Enerjimiz şahaneydi sette bu da umarım beyazperdeye yansımıştır. Gerisi takdir. Filmde de acayip iddialar var bu arada. Biz böyle hep beraber bir dizi çekmek istiyoruz ekip olarak” açıklamalarında bulundu.

İŞTE GALADAN MAGAZİNKOLİK FARKI İLE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.