Sosyal medyanın son gözdesi Damla Ekmekçioğlu… “BEN KADINLIĞIN NİRVANASIYIM!”

Sosyal medyanın son gözdesi Damla Ekmekçioğlu… “BEN KADINLIĞIN NİRVANASIYIM!”

Periscope ile yıldızı parlayan Damla Ekmekçioğlu'nun on parmağında on marifet. Sosyal medya hesaplarında 400 bine yakın takipçisi olan Damla cüretkar yayınları ve başarılı fotoğraflarıyla kendine bir fan kitlesi yaratarak bunların ilgi odağı haline geldi.

Bu arada, Damla’nın her geçen gün hızla büyüyen takipçileri ve hayran kitlesi yapımcıların gözünden kaçmadı. Şu sıralar “Türk Lokumu” adındaki gençlik komedi sinema filminde başrol oynayan güzel, fotomodellik ve müzisyenlik yetenekleriyle de kendinden çokça söz ettirecek gibi görünüyor. Söz ve müziğini kendisinin yazdığı "Haberin Olsun" adlı şarkı yakın arkadaşı Hakan Dibek' in albümünün çıkış şarkısı olarak 15 Ocak'ta müzik marketlerde yerini alacak.

 

Her yaptığıyla gündem yaratan Damla Ekmekçioğlu'nun çok sevenleri yanında onunla çok uğraşanlarda eksik değil. Şu sıralar Periscope ortaya atılan 'Damla transseksüel' haberleriyle sallanıyor…  

Damla Ekmekçioğlu ise bu haberlere şu şekilde cevap verdi; "Eşcinsel bir troll tayfanın ortaya attığı bir garip iddiadır bu… Göz var nizam var, ben kadınlığın Nirvana’sıyım, kadınlığın ulaşabileceği son noktası, bakışlarım, dokunuşlarım, halim, tavrım ile elde edemeyeceğim erkek yok, bu yüzden kıskanılmam çok normal ve üstüme atılmaya çalışılan çamurlara sadece gülüp geçiyorum"

 

Bu bir çok yeteneği dışında son günlerde Türkiye'nin bir çok ilindeki gece klublerinde yine kendisi gibi Periscope ile adını duyuran yakın arkadaşı Merve Sanay'la beraber partiler düzenleyip DJ'lik yapan Damla Ekmekçioğlu bakalım önümüzdeki günlerde bizi hangi yeteneği ile şaşırtacak…

İŞTE DAMLA EKMEKÇİOĞLU'NUN BİRBİRİNDEN SEKSİ FOTOĞRAFLARI;

DAMLA EKMEKÇİOĞLU'NUN KAMERA ARKASI VİDEO GÖRÜNTÜLERİ-1

DAMLA EKMEKÇİOĞLU'NUN KAMERA ARKASI VİDEO GÖRÜNTÜLERİ-2

DİĞER KAMERA ARKASI (BACK STAGE) VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN VE ABONE OLUN...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum