Söz... BİR ÖDÜL DE ANKARA'DAN GELDİ!..

Söz... BİR ÖDÜL DE ANKARA'DAN GELDİ!..

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, ‘SÖZ’ dizisine bir ödül de ‘Anadolu Yayıncılar Derneği’nden geldi.

 

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı  ‘SÖZ’ dizisi ‘Anadolu Yayıncılar Derneği’ tarafından Başkent Ankara’da bu yıl 3. düzenlenen ‘ Anadolu Medya Ödülleri’ töreninde 2017 yılının ‘En İyi Dizisi’ ödülüne layık görüldü. 

Süleyman Soylu 'Sadece Bir Dizi Değil'

Anadolu’da yayın yapan 340 medya kuruluşunun oylaması ile belirlenen ‘Anadolu Medya Ödülleri’nde, dizinin yapımcısı Burak Sağyaşar ve başrol oyuncularından Nihat Altınkaya, ‘Yılın En İyi Dizisi’ ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı. 

Her yeni bölümüyle reyting rekorları kıran, sosyal medyada ve dijital platformlardaki izlenme rakamlarıyla ilklere imza atan ‘SÖZ’ dizisine 'Yılın En İyi Dizisi' ödülünü takdim eden İçişleri Bakanı Süleyman SoyluTüm ‘SÖZ’ ekibine selamlarımı iletiyorum.

Sizler sadece bir dizi çekmiyorsunuz, çok daha fazlasını yapıyorsunuz’ dedi. 

Ödül Yılı... 

‘SÖZ’ dizisi 2018 yılına Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ’16. Yılın Yıldızları’ ödüllerinde ve ‘Anadolu Yayıncılar Derneği  ‘Anadolu Medya Ödülleri’ ödüllerinde 2017 yılının ‘ En İyi Dizisi’ ödüllerini alarak girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.