Süheyl Uygur... "EN BÜYÜK MİRASI BİZE BABAM BIRAKTI" !..

Süheyl Uygur... "EN BÜYÜK MİRASI BİZE BABAM BIRAKTI" !..

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, tiyatro oyuncusu Süheyl Uygur oldu

Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını cevaplayan Süheyl Uygur, samimi açıklamalarda bulundu.

En Büyük Mirası Bize Babam Bıraktı

2013 yılında hayatını kaybeden usta tiyatro oyuncusu Nejat Uygur’un kendilerine en büyük mirası bıraktığını belirten Süheyl Uygur “ Nejat baba bize öyle büyük ve güzel bir miras bırakmış ki. Vatandaşların babaya duyduğu saygı ve sevgi en büyük ödül.

Anadolu’da gittiğimiz her yerde Nejat baba ile ilgili illa ki bir anı ve konuşulacak güzel bir konu var. Para, pul hayatta kalabilmek için belki önemli ama, babamın bize bıraktığı mirasa paha biçmek mümkün değil. Bu sevgi ve saygı bize kalan en büyük miras. Bu nedenle çok şanlı insanlarız’ dedi. 

Televizyona Geri Dönebiliriz

Behzat Uygur ile birlikte sundukları ‘Şahane Pazar’ adlı televizyon programıyla bir döneme damga vuran Süheyl Uygur, ekranlara yeniden dönmek istediklerini belirtirken “Televizyonu çok özlüyorum, geri dönmeyi ve televizyon programı yapmayı istiyoruz.

Biz ‘Şahane Pazar’ı bıraktığımızda efsaneydi. Bu konuda mütevazi olamayacağım, eğlence programlarının arasında efsanedir. 2016’da ‘Şahane Pazar’ ile izleyici karşısına çıkacaksak en iyisi olmalı. Bu efsaneyi en iyi şekilde devam ettirmeliyiz. Ama iş olsun diye program yapmayı istemiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.