Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel... “LAZMOBİL”Lİ GALA!

Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel... “LAZMOBİL”Lİ GALA!

Karadeniz efsanesi “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” 5 Nisan Çarşamba günü Trabzon’da gala yaptı! Çekimlerin gerçekleştiği Karadeniz’e iade-i ziyaret yapam filmin oyuncuları, Trabzon’la hem hasret giderdi, hem de filmin şehrine kahkaha götürdü.

 

 

Galaya  filmin yönetmeni Adem Kılıç , senaristi Yılmaz Okumuş ve oyuncular Çetin Altay, Salih Kalyon, Eren Hacısalihoğlu, Buket Çelik, Ruhi Sarı, Timur Ölkebaş, Seymen Aydın, Hidayet Erdinç ve Yeşim Alıç katıldı.

İŞTE GALA GECESİNDEN İLGİNÇ VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER...

Basınla bir araya gelip eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren ekip, filmde kullandıkları Karadeniz usulü otomobil “Lazmobil”i de tanıttı. Oyuncular bu sıradışı arabayla sırayla Trabzon turu yaptı.

“Lazmobil”le dolaşmak için sıraya giren oyuncuların eğlenceli anları objektiflere böyle yansıdı.

Film ekibi, Trabzon Forum AVM’de sinemaseverle buluşmadan önce Davut Güloğlu, fuaye alanını saatler öncesinden dolduran kalabalığı şarkılarıyla coşturdu. Filmde de bir müteahhiti canlandıran Güloğlu : “Çok güzel ve eğlenceli bir sinema filmi çektik, özellikle tüm Karadeniz’i kahkaha atmak için bu filme bekliyorum” dedi.

Ardından sahneye çıkan film ekibi tüm Trabzonlulara her şey için teşekkür ettikten sonra hep birlikte sosyal medyada fenomen olan Hızır Acil’in (Hızır Atalay) Merhaba Ben (Dünya Döneyi) şarkısını seslendirdi.

Ardından, filmi galaya katılan davetlilerle birlikte izlemek için salona geçen oyuncular sinema keyfinden önce bir de pasta kesti.

Baştan sona kahkahalarla izlenen “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” finalde alkış yağmuruna tutuldu.

Yapımcılığını TAFF ve Üçgen Yapımevi’nin üstlendiği film 7 Nisan’da sadece sinemada! 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.