Survivor 2016... SÜRPRİZ GELİŞME!

Survivor 2016... SÜRPRİZ GELİŞME!

Semih Öztürk Survivor'dan ayrılacak mı Kıbrıs finaline kalacak mı belli oldu. Acun Ilıcalı Semih ile ilgili kararı açıkladı. Sürpriz karar kimsenin beklemediği bir sonuç oldu.

Survivor 23 Haziran 2016 tarihli son bölümünde Kıbrıs finali ve Semih Öztürk ile ilgili flaş gelişmeler vardı. Acun Ilıcalı Semih Öztürk ile ilgili kararı duyurdu. Semih Öztürk Kıbrıs finaline gidiyor. 

Survivor ada konseyi bu kez Kıbrıs finali ve Semih Öztürk'ün son durumunu karara bağlamak için toplandı.

Toplantıya Houston'da parmağı tedavi edilen Semih Öztürk de katıldı. Parmağı ile ilgili sorun kalmayan Semih Öztürk, gördüğü özel tedavi için Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti.

SEMİH ÖZTÜRK İÇİN SÜRPRİZ KIBRIS KARARI

Ada konseyinde Acun Ilıcalı herkesin merakla beklediği Semih Öztürk ile ilgili kararı da açıkladı. 'Semih Öztürk oyunlarda yarışamayacak' diyen Acun Ilıcalı bu durumda yeni bir karar almaları gerektiğini söyledi.

Kıbrıs finalleri hatırlanacağı gibi 4 kişiydi. Semih'in özel durumu ile bu değişti ve adadaki tüm yarışmacıların finallere gitmesi kararı çıktı.

Yani Survivor'ın Dominik bölümünde artık kimse elenmeyecek ve tüm yarışmacılar Kıbrıs'a gidecek.

KIBRIS FİNALLERİ NASIL OLACAK BİRİNCİ NASIL BELİRLENECEK?

Acun Ilıcalı Kıbrıs'daki birincinin belirleneceği süreci de açıkladı. Buna göre iki aşamalı bir oyun oynanacak. Semih hariç tüm yarışmacılar bu oyuna katılacak.

Birinci olan kişi doğrudan Survivor finalisti olacak. İkinci olan kişi yarı finalist olacak.

Diğer iki kişi ise Semih Öztürk ile birlikte pazartesi günü SMS oylamasına çıkacak. Survivor yarı finalistleri SMS oy sıralaması belirleyecek.

Birinci olan kişi yarı finalistin rakibi olacak. Survivor'da finali kazanan ve 2016 birincisi olan yarışmacı SMS oylaması ile ortaya çıkacak.

SEMİH ÖZTÜRK, TEDAVİ SÜRECİNİ ANLATTI!

Houston'daki tedavisi tamamlanan Semih, ada konseyinde tedavi sürecinde yaşananları anlattı. Semih durumunun iyi olduğunu söyledi.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 Çarşamba günü yapılacak. Büyük finalden önce Survivor adasında son bir eleme olacaktı ancak son gelişmelerle birlikte eleme yapılmayacak.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.