Survivor 2017... ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2017... ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor'da kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 18 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı.

"Survivor"da kim elendi sorusu yanıt buldu. "Survivor 2017"nin 18 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta "Survivor" SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. 

Survivor'a kim veda etti (Survivor 18 Nisan kim elendi?)Gönüllüler ve Ünlüler takımlarından elemeye çıkan Berna Keklikler, Gökhan Gözükan ve Sabriye Şengül ile birlikte 4 isimden biri olan Pınar Saka yarışmaya veda etti.

Survivor'a kim veda etti (Survivor 18 Nisan kim elendi?)Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Berna Keklikler ve Gökhan Gözükan; Ünlüler takımından ise Sabriye Şengül ve Pınar Saka eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Pınar Saka, "Survivor 2017"de bu hafta elenen isim oldu.

Survivor'a kim veda etti (Survivor 18 Nisan kim elendi?)

Survivor 2017'ye veda eden Pınar Saka kimdir? Pınar Saka 5 Kasım 1985 doğumludur. 100, 200 ve 400 metre kategorilerinde yarışır. Almeria, İspanya'da düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları'nda 400m ve 4x 400m bayrak kategorisinde yarıştı. Takım arkadaşları Birsen Bekgöz, Özge Gürler ve Binnaz Uslu'yla beraber 3:40.75' dereceleriyle bronz madalyanın sahibi oldular.

 

Kaynak:İnternethaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.