Survivor 2018... 4'LÜ POTADAN KİM GİTTİ?

Survivor 2018... 4'LÜ POTADAN KİM GİTTİ?

Survivor'da 24 Haziran 2018 Pazar akşamı kim elendi sorusunun yanıtı toplu SMS oylaması sonuçları ile belli oldu. Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu, Damla Can ve Anıl Berk Baki, Survivor'da bu hafta eleme adayı olan isimlerdi.

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 24 Haziran 2018 Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu.

Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ada konseyinde elemeye çıkan isimler Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu, Damla Can ve Anıl Berk Baki'ydi.

Gerçekleştirilen toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu.

Hakan Hatipoğlu'nun, bu sene Survivor'a ilk defa katılan Anıl Berk Baki'den daha az oy alıp elenmesi sürpriz olarak kabul edildi.

İlk olarak yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda birinci eleme adayı Turabi Çamkıran, ikinci eleme adayı ise Hakan Hatipoğlu olmuştu.
 
Ada oylamasında iki isim çıkınca eleme adayı olabilecek son isimler olan Damla Can ve Anıl Berk Baki otomatikmen kendilerini eleme potasında bulmuştu.
Survivor'da kim elendi? 24 Haziran 2018 SMS sonuçları!

Survivor 2018'e veda eden Hakan Hatipoğlu kimdir? 28 Kasım 1980 Burgazada İstanbul doğumlu, milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmıştır. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.