Survivor 2018... ADEM VE TURABİ YÜZLEŞMESİ!

Survivor 2018... ADEM VE TURABİ YÜZLEŞMESİ!

Survivor 2018'in 24 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 31. bölümün fragmanı yayınlandı. Survivor'ın yeni bölümünde, ödül oyunu dönüşünde yolda büyük kavga yaşanan Turabi ve Adem ilk defa bir araya geliyor.

Turabi ve Adem arasında yaşanan kavganın yankıları sürerken, ikili arasında yüzleşme yaşanıyor. Survivor'ın yeni bölümünde, Turabi'nin 'O kadar üstüne geldiğim için sen bu lafları söyledin. İkimiz de sinirliydik' sözleri dikkat çekiyor.

Survivor 2018'in Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 31. yeni bölümüne Turabi Çamkıran ve Adem Kılıçcı arasındaki yüzleşme damga vuracak.

Geçen hafta ödül oyunu dönüşünde yolda birbirlerine giren iki yarışmacı arasında hakaretlerin havada uçuştuğu bir kavga yaşanmıştı.
 
İKİ YARIŞMACI DA UYARILMIŞTI

Takım arkadaşları ve set ekibi tarafından zor ayrılan kavganın görüntüleri ise ekrana yansımamıştı.

Acun Ilıcalı'nın ilk defa konseyde açıkladığı kavganın ardından iki yarışmacıya da uyarı gelmişti.

Yaşanan tatsız olayın ardınan Turabi ve Adem ilk defa bir araya geliyor. Survivor'ın yeni bölümünde, yaşanan olayı değerlendiren iki isim arasındaki kavga son bulacak mı?

Yeni bölüm fragmanında, Adem'le konuşan Turabi'nin, 'Belki o kadar üstüne gelmemeliydim.

Üstüne geldiğim için sen o lafları söyledin. İkimiz de sinirliydik.' sözleri dikkatleri çekti. Adem'in ise bu sözlere ne cevap vereceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.