Survivor 2018 All Star... FİNAL YOLUNUN TAŞLARI YENİDEN DÖŞENDİ!

Survivor 2018 All Star... FİNAL YOLUNUN TAŞLARI YENİDEN DÖŞENDİ!

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor 2018’de yeni bir dönemin başladığını belirten Acun Ilıcalı, dün ada konseyinde SMS oylamasıyla ilgili daha önce duyulmamış açıklamalarda bulundu.

Survivor 2018’de yeni bir dönemin başladığını belirten Acun Ilıcalı dün ada konseyinde SMS oylamasıyla ilgili daha önce duyulmamış açıklamalarda bulundu.

İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklamalarından öne çıkanlar...

Sürprizler birleşmeye de yansıyacak

Acun Ilıcalı ada konseyinde : ‘Birleşeme partisiyle ilgili bilgileri yarın akşam vereceğim çünkü yarın akşam çok özel bir olay olacak.

Bu senenin adını aslında biraz sürprizler senesi koydum. Survivor’un en sürprizli senelerinden biri oldu, ödüllere de yansıyacak bu sürprizler ve birleşmenin tarihine de yansıdı.

Birleşmede yaşayacaklarınıza da yansıyacak.

Toplu konsey yapılacak

Bugünkü olay şu yarın akşam bir konsey olacak. Seyircilerimiz sembol finallerini seyredecek onun sonrasında akşam konsey olacak bu konseyde toplu oylama yapılacak bunun sebebi de bundan sonra Dominik’te sadece 1 kez daha oylama yapılacak.

Hızlandırılmış çekimler öncesinde bir oylama daha yapılacak. Başka da oylama yapılmayacak. Bunun sebebi sizi destekleyenlerin bir akşamlık oylamada bize olan başvurulardan en önemli olan bu o akşam ekran başında olamama ihtimali ulaşamama ihtimali ya da o akşam ki oylamanın değişkenliği yüzünden herhangi bir yarışmacının mağdur olma ihtimali.

'Karakterlerimizin tam olarak tanınmasını bekliyorduk'

Niye toplu oylama almıyorduk daha önce çünkü karakterlerimizin tam olarak tanınmasını bekliyorduk.

Toplu oylama salı akşamı başlayacak ve cuma akşamı kapanacak ondan sonra da bir kez daha oylama olacak hızlandırılmış çekim öncesinde başka oylama olmayacak.

Bütün elemeler bu oylama üzerinden yapılacak yarın akşam herkesin oy olarak kantara çıktığı önemli bir akşam olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.