Survivor 2018 All Star... STRATEJİ İŞE YARADI!

Survivor 2018 All Star... STRATEJİ İŞE YARADI!

Survivor 2018 All Star'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı zorlu bir oylamanın ardından Gönüllüler takımından Cumali Akgül, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can arasından çıktı...

Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları Gönüllüler takımının yarışmacılarını SMS oylamasına çıkarmış ve bu hafta 3 isim için SMS oylaması yapılmıştı. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu isimlerini vermişler; ikinci dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kaybetmiş ve bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kalmışlardı.

Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Damla Can olmuştu.
Daha önce yapılan konseyde yine Gönüllüler takımından Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.
İsimlerin belirlenmesinin ardından Cumali Akgül, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can için yapılan SMS oylaması sonucu Cumali adaya veda eden isim oldu.
Survivor'da kim elendi? 16 Nisan 2018 SMS sonuçları!

 Cumali Akgül, Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır.

Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.