Survivor 2018... ALL STAR'DA İLK FİRE!

Survivor 2018... ALL STAR'DA İLK FİRE!

Survivor 2018'de All Star Takımı'nda ilk eleme, aday olan Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan arasında yapılan SMS oylaması sonucu belirlendi.

Dokunulmazlığı kaybeden All Star takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Nihat Doğan, bireysel dokunulmazlık sahibi Turabi Çamkıran'ın kararıyla ikinci eleme adayı Damla Can ve haftanın performans birincisi Sema Aydemir'in kararıyla üçüncü eleme adayı da Murat Ceylan olmuştu.

All Star Takımı'nın ilk eleme konseyi sonrasında 3 aday arasında en az SMS oyu alan  Nihat Doğan elendi.

Survivor'dan kim elendi? 12 Mart 2018 SMS sonuçları!

Survivor 2018 eleme adayı Nihat Doğan kimdir? Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken babasını kaybeden Doğan, aile büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istedi ancak gitmek istemediğinden dolayı İstanbul'da kaldı. İstanbul Avcılar'da bir çay bahçesinde istek üzerine şarkı söyleyen Doğan, orada bulunan ve Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Ancak Almanya'da istediği başarıyı yakalayamayacağını düşünüp yeniden Türkiye'ye döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başlayan Nihat Doğan, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

İŞTE  SURVİVOR 2018'E YENİ KATILAN YARIŞMACILAR/Tıklayın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.