Survivor 2018... HEYECAN BİTMİYOR!

Survivor 2018... HEYECAN BİTMİYOR!

Survivor 27. bölümde geçmiş oyunlara nazaran büyük bir çekişmeye sahne olmayan dokunulmazlık oyununun galibi belli oldu. Yeni bölüm fragmanındaki ise kaza korkuttu.

 

10-5 gibi bir skorla Gönüllüler'i mağlup eden All Star, bir kez daha dokunulmazlığın sahibi oldu.

Survivor'da bireysel dokunulmazlıklar da belli oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan, haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı ise Funda oldu.

Bu iki isim eleme adayı olmaktan kurtuldu ve eleme adayı olacak birer kişi söyleyecekler.

Survivor'da eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da bu hafta adaya Gönüllüler takımından bir kişi veda edecek. Dokunulmazlık oyununu kaybederek avantajı kaptıran Gönüllüler takımındaki eleme adayları belli oluyor.

Survivor'da birinci gitme adayı konseyde ismi çıkan İpek oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan ise 2. eleme adayını Ramazan olarak seçti. Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı Funda ise 3. eleme adayını Birsen olarak belirledi.

 Survivor 2018'in bu akşam yayınlanacak bölümünde, oyun sırasında yüzünü çarpan İpek Yaşar kanlar içerisinde hastaneye kaldırılıyor.

ipekyasar_kaza.jpg

Yeni bölümde; gönüllüler takımında üç eleme adayından biri olan İpek Yaşar,ödül oyunu sırasında yüzünü sert şekilde platforma çarparak korkutan bir kaza geçiriyor. İpek acılar içinde kendini yere bırakırken, diğer yarışmacılar da korkulu gözlerle onu izliyor.

Doktor Metin Kuş'un ilk müdahaleyi yaptığı yarışmacı, ambulansla hastaneye kaldırılıyor.

İPEK YAŞAR KİMDİR?

 27 yaşında olduğu bilinen İpek Yaşar, Hukuk Fakültesi mezunu. CrossFitsporucu olan ve Instagram da binlerce takipçisi bulunan İpek Yaşar, Gamze Firuze Aksu yerine Survivor 2018'e katıldı. Survivor 2018’e iki gönüllü ve iki All-Star yarışmacının daha önceden dahil olacağını açıklanmıştı.

 CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirdi. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayı. Crossfit Balaban’da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslararası bir oyuncu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.