Survivor 2024 All Star... SULAR DURULMUYOR, KAVGALARIN SONU GELMİYOR!

Survivor 2024 All Star... SULAR DURULMUYOR, KAVGALARIN SONU GELMİYOR!

Survivor 2024 All Star 37. bölümde herkesin kavga ettiği anlar sosyal medyayı sallarken, yarışmadan diskalifiye olup olmadığı merak edildi.

TV8'de ekrana gelen Survivor programı, her hafta birbirinden heyecanlı oyunlar ve tartışmalarla gündeme geliyor. Yarışmanın son bölümünde de benzer bir atmosfer yaşandı.

Özellikle Pınar, Sema ve Seda arasında yaşanan kavgada ayıranlardan birinin kavgalarıyla tanınan Nagihan olması dikkat çekti. Ancak bu kavgayı gölgede bırakan bir diğer olay ise Sercan Yıldırım'ın yaşadığı tartışma oldu.

"LOHUSA YATAĞINDAN ÇIKMIŞSIN"

Dokunulmazlık oyununda seçme yapıldığı esnada yarışmaya sonradan dahil olan Sema'ya tepki gösteren Pınar, "Teyze, kafana bir tane şuraya fiyonk bağlayalım, lohusa yatağından çıkmış gelmişsin" dedi. Pınar'ın sözlerine "Sana ne Pınar, beni bilen biliyor" cevabını veren Sema Pınar'ın üzerine yürüdü. İkili arasındaki tartışma uzayınca Sema sinirden ağladı.

Survivor All Star'da tansiyon düşmedi: Sema, Seda ve Pınar arasında kavga çıktı

SEDA TEHDİTLER SAVURDU

İkizi Sema'nın ağladığını gören Mavi takım yarışmacısı Sema da kavgaya dahil oldu. İkizine bağıran Pınar'a bağırarak üstüne koşan Seda'yı yarışmacılar tutmakta zorlandı. Sercan'ın müdahalesiyle uzaklaştırılan Seda "Kardeşimle böyle konuşamaz" diye bağırdı. İkizinin yanına giden Seda, Pınar için "Ben ona göstereceğim. Bakalım nasıl yarışmacıymış çıksın benim karşıma göstersin. O senin 20 günde roket gibi olacağını bildiği için seçme yapmanı istemiyor. Ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceğim" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'da tansiyon düşmedi: Sema, Seda ve Pınar arasında kavga çıktı

Survivor All Star'da tansiyon düşmedi: Sema, Seda ve Pınar arasında kavga çıktı

ELİNDEKİ ŞİŞEYİ FIRLATTI

Oyun esnasında sayı kaybeden Ogeday takım arkadaşlarına tepki gösterince Hakan da karşılık verdi. Ogeday'ın sinirlenerek bağırmasına tepki gösteren Hakan, "Sakin olacaksın kardeşim abartmayacaksın. Böyle bir şey yok. Bağırıp çağırıyorsun burada.

Abartma en kötü oyun kaybediyoruz burada" dedi. Ogeday ise "Şov yapma, bırak şovu. Takıma katkın olsun. Panorama'da anlatırsın bunu" diyerek elindeki şişeyi fırlattı. Öfkeden deliye dönen Hakan ise yerinden kalkarak Ogeday'ın üzerine doğru yürüdü.

Survivor All Star'da Hakan ve Ogeday arasında kavga çıktı! Acun Ilıcalı araya girdi

ACUN ILICALI: YETER, SESİNİ KES

İki yarışmacı birbirinin üzerine koşarken araya diğer yarışmacılar girdi. Arkadaşlarının tuttuğu Ogeday yere düşerek sinir krizi geçirdi. Taraflar sakinleşmeyince araya giren Acun Ilıcalı, "Abi insanların üzerine gitme aynı şeyi yapıyorsun devamlı susacaksın.

Ayrıl abi ayrıl... Kızgın adamın üzerine gidiyorsun devamlı, ayrıl. Hakan yeter, sesini kes" diyerek Hakan'a kızdı.

Survivor All Star'da Hakan ve Ogeday arasında kavga çıktı! Acun Ilıcalı araya girdi

Survivor All Star'da Hakan ve Ogeday arasında kavga çıktı! Acun Ilıcalı araya girdi

Birkaç yarışmacının zor sakinleştirdiği Ogeday, sinirlerine hakim olmakta zorlanırken, gecenin sonunda üç büyük kavga yaşandı.

Diskalifiyenin gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu. Bu gelişmeler, Survivor hayranlarını programın gelecek bölümü için heyecanlandırdı.

Survivor 2024 All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan taraf Mavi Takım oldu.

Ada konseyinde yapılan oylamada Sercan ve Mustafa Kemal eşit oy aldılar. Seçim takım kaptanı olan Merve tarafından yapıldı.Merve haftanın ikinci eleme aday olarak Mustafa Kemal'i seçti.

Oyunun uzun sürmesi ve yapım ekibinin kavga görüntülerini seyredecek zamanı olmaması sebebiyle, kavgaya karışanlar hakkında değerlendirme yapılamadı.

Görüntüleri detaylı olarak seyredeceklerini ve acil durum konseyi yapılacağını açıklayan Acun Iıcalı, bu yayının da 19 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacağını açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.