Survivor All Star... GERGİN ELEME!

Survivor All Star... GERGİN ELEME!

Survivor All Star Gönüllüler SMS sıralamasına göre Hasan birinci olunca elemeden ismi silindi.

Survivor All Star'da bu akşam Ada Konseyi'nde Gönüllüler Takımı'ndan Bozok elendi.

BOZOK ELENDİ, NE SÖYLEDİ?

Survivor All Star 'da bu hafta adaya veda eden Bozok "Elendiğim için çok üzgünüm ama aynı zamanda çok seviniyorum. Hepinize çok teşekkür ederim" diyerek adaya veda etti. Acun Ilıcalı ise Bozok 'u uğurlarkan Hakan'a attığı kafayı unutmadığı belirten sözlerle gönderme yaptı. 

SURVİVOR ALL STAR ADA KONSEYİNDE NELER OLDU?

Survivor kişisel dokunulmazlığını kazanan Hilmi Cem "Bana dert ortağı olan ve gerçekten gitmesini istemediğim ismi söylemek zorundayım. O söyleyeceğim isim de malesef Begüm" dedi. 

HASAN KİMİN ADINI VERDİ? HAKAN İÇİN ŞOK SÖZLER

Hasan Survivor All Star da kim elensin sorusuna 'Bozok' adını verdi. Hasan bunun sebebini açıklarken Hakan hakkında yaptığı suçlamayla şoke etti ve şunları söyledi;

-"Begüm kardeşimi korumak için bu ismi vereceğim. Son dönemde bambaşka bir Bozok tanıdım. Hakan ikiyüzlü. Hakan 'ın sürekli oyunlarda kışkırtmaya yönelik hareketlerini görüyorum. Sürekli bir laf söylemeleri var. Oyun kaybettiğimizde bir bakışı bir sözüyle patlamaya hazır iki karakterimizi ateşliyor. Bizdekiler haklı değiller ama kışkırtan kişi Hakan ve iki yüzlü bir tutumu var".

HAKAN NE CEVAP VERDİ

Hakan bunun üzerine "İki yüzlü olduğumu düşünmüyorum. Oyun içinde hırslı hareketlere kapılıyorum ama ahlaki açıdan yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Kendisi takım arkadaşları için kötü gibi tanımlar kullanan kişiyi kaile alamam. Kazanarak cevap versinler kalkıp şiddetle yanıt vermesinler. Bu hareketin savunulacak tarafı yok" karşılığına verdi. 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.