Survivor All Star... KONSEYDE NEFESLER TUTULDU!

Survivor All Star... KONSEYDE NEFESLER TUTULDU!

Survivor All Star SMS oylama sonuçları açıkladı Bu akşam Survivor'da ünlülerden kimin eleneceği belli oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler konseyi toplanmış ve oylamada ilk aday olarak Hakan'ın ismi açıklanmıştı. Bugün yapılacan oylamada ise SMS birincisi olan Serenay Aktaş, Hakan'ın ricası üzerine Pascal Nouma'yı aday gösterdi.


SMS BİRİNCİSİ SERENAY KİMİ SÖYLEDİ?


SMS sonuçlarıyla birinci olan Serenay Survivor 'da elenmek üzere bir isim verdi. Serenay 'ın Survivor 'dan elenmesini istediği ismi şöyle açıkladı; 'Duygularımla hareket ettiğim bu hafta yıpranmamda çok etkilendim. Hakan bana çok destek oldu. Hakan konseye gelmeden önce 'lütfen bu ismi söyler misiniz' dedi. Benim de boynumun borcudur Hakan'ın bu isteğini yerine getirmek. O yüzden aklımdaki isim net. Hakan'ın karşısına çıkaracağım isim Pascal Nouma" dedi.  

 

survivor_2015_unluler.jpg


MERVE AYDIN KİMİN ADINI VERDİ?

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan oyunlarda dokunulmazlık oyunun kazanan Merve Aydın ise elenmesini istediği ismi "Gitmesini isteğim isim belli. Gitmeyeceğini söylüyorum çok da anlaştığım bir isim ben Doğukan diyorum" dedi.

Konseyde adının söylenmesine şaşıran Doğukan, Merve Aydın’la iyi anlaştıklarını düşündüklerini söyleyerek adada performansı daha düşük olan isimlerin yazılması gerektiğini ifade edince üzerine alınan Anıl’la kısa bir tartışma yaşadı.

Konseyde elenen isim Hakan, Pascal ve Doğukan arasında en az SMS oyu alan Pascal Nouma oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.