Survivor... VAY SABRİYE; SEN NEYMİŞSİN!

Survivor... VAY SABRİYE; SEN NEYMİŞSİN!

Survivor'da dün ödül oyununu ünlüler kazandı. Ödülün ardından Sabriye dansıyla şov yapan Sabriye, hem takım arkadaşlarını hem de ekran başındakileri şaşkına uğrattı.

TV8 ekranlarının en heyecanlı yarışması Survivor'da dün yine kıran kırana bir mücadele vardı. Ödül oyununu ünlülüler kazandı. Güzel bir yemeğin ardından çalan müziklerle eğlenen ünlülüler takımında Sabriye'nin şovu herkesi şaşırttı.

 

SABRİYE'NİN KATI GÖRÜNTÜSÜNÜN ARDINDAN DANSÇI ÇIKTI
 
Survivor'ın başından beri sert görünümü ile dikkat çeken Sabriye, müzik çalınca kendini resmen ritime kaptırdı. Dünkü yemek ödülün ardından çalan müzikle resmen şov yapan Sabriye herkesi şaşırtmayı başardı. Furkan Kızılay, "Resmen klip çekiyor" sözleriyle şaşkınlığını ifade etti.
 
 

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi.Şengül, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi boksör ve kick boksçular arasında yer alıyor.Üç Türkiye şampiyonluğu bulunan Şengül, ayrıca K1 Dünya Karması Şampiyonluğu unvanına da sahip.

23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle'yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Şengül, boksa başlama öyküsü ise şöyle anlattı: "Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu.

Hocalarım, 'Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş' deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor."

Şengül'ün Survivor sloganı ise son derece iddialı: "Survivor'ın kadın bir savaşçıya ihtiyacı vardı! İşte ben geldim..."

Kaynak:Mynet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.