'Süt Kardeşler'…BOĞAZ'DA KAHKAHA KEYFİ…

'Süt Kardeşler'…BOĞAZ'DA KAHKAHA KEYFİ…

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, ‘Boğaz’da Tiyatro Keyfi’ ile eğlenceye kaldığı yerden devam ediyor.

Bu kez Boğaz’ın kıyısında Türk tiyatrosunun efsane oyunlarından biri olan ‘Süt Kardeşler’ sahnelendi. 7'den 70'e herkesi güldüren 2 perdelik eşsiz "asabi-komedi" oyunu, seyircilere nostaljik ve keyifli bir gece yaşattı.

‘Süt Kardeşler’in efsane oyuncular sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde tiyatro oyunu sergileyecek olmanın mutluluğunu yaşayan ekip, “Açıkhava oyunları bizler için çok keyifli aynı yaz turneleri gibi… İstanbul’da oynamak ayrı bir keyif…Boğaz manzaralı çok özel bir alan burası, tadını çıkartmak lazım….”sözleriyle duygularını dile getirdi.

TÜRK TİYATROSUNUN EN EĞLENCELİ YORUMU ‘SÜT KARDEŞLER’  İZLEYİCİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

İlk kez Türk tiyatrosunun ustalarından Nejat Uygur tarafından sahnelenen, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından günümüz yorumuyla izleyiciyle buluşturulan ‘Süt Kardeşler’, bu kez Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde tiyatro severlerleydi. Oyunun yönetmenliğini Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler üstlenirken, kadroda Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Deniz Pulaş, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Lidya Ersemiz gibi değerli sanatçılar yer aldı. Bahriyeli iki askerin bilerek izin kâğıtlarını değiştirmesi sonucu ortaya çıkan karışıklığı konu alan oyun, tiyatro severlere kahkaha tufanı yaşattı. Geleneksel Türk tiyatrosundan örnekler sunan Süt Kardeşler, gerek dönemin kostümleri gerek dekoruyla seyircisini adeta 1950’li yıllara götürdü. Usta oyunculuklarıyla alkış yağmuruna tutulan ünlü sanatçılar, dansları ve eğlence dolu sahneleriyle Kuruçeşme izleyicisinden tam not aldı.  Kahkaha fırtınasının hakim olduğu gece de Boğaz’ın kıyısında tiyatro izlemenin keyfini çıkartan izleyiciler Kuruçeşme Açıkhava’da unutulmaz bir deneyim yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.