Talat Er... 'HER DAİM AŞK' ONDAN SORULUR!

Talat Er... 'HER DAİM AŞK' ONDAN SORULUR!

Bestekâr, müzisyen, müzik şefi ve ses sanatçısı Talat Er'in, uzun zamandır çalıştığı "Her Daim Aşk" adlı ilk solo albümü sanatseverler ile buluştu.

Şimdiye kadar TRT sanatçıları başta olmak üzere Bülent Ersoy, Muazzez Ersoy gibi ünlü isimlerin programlarında bulunan sanatçı Talat Er'in, "Her Daim Aşk" albümü 19 Ocak 2017 Perşembe günü sanatseverlerle buluştu. 

Heyecanını gizlemeyen sanatçı Er, albümü hakkında şöyle konuşuyor: "13 Ocak tarihinde İlk solo albümüm müzikseverlerle buluşacak.  İkisinin sözleri bana ait olmak üzere albümde toplam 12 eser bulunuyor"

AŞK DUYGULARIN EN YÜCESİDİR

Albümünün ismiyle ilgili olarak konuşan Talat Er'e göre duyguların en yücesi olan aşk içinde birçok ulvi duyguyu barındırıyor: "Aşk bana göre duyguların en yücesidır içerisinde bir çok duyguyu barındırır bu duygular insana zaman zaman çok farklı şeyler hissettirir. benim için aşk İlahi aşk başta olmak üzere bir çok varlığa duyulmaktadır"

SEVEN KALBİMDEN NOTALARA DÖKÜLEN

İlk günkü coşkuyla sanat çalışmalarını sürdüren sanatçı en büyük hedefinin dinleyenlerle aynı heyecanı paylaşmak, sevgi duygusunu geliştirmek olduğunu söyledi ve ekledi:

"Sevgi her şeyin üstesinden gelir insanı daha üretken hale getirir benim eserlerim de seven kalbimden notalara dökülmüştür ve etrafındaki insanların beğenisini kazanmıştır bu sebeple ortaya çıkan kendi sesimle eserlerimi seslendirdiğim albümümde Her daim aşk diyerek dinleyenlerle aynı heyecanı paylaşmak istedim."

BİRBİRİNDEN FARKLI SANATÇILARLA

Müzisyen sanat yılların birikimini şu cümlelerle özetliyor: "Farklı TRT Sanatçıları ve Bülent Ersoy ve Muazzez Ersoy gibi sanatçılarla televizyon programlarına çıktım. Son yıllarda Gökhan Sezen ve Ayşen Birgör'le hala hazırda televizyon programlarında Şeflik yapıyorum.

Bu programlarda şefliğin yanı sıra, kendi eserlerimde de sanatçı arkadaşlarımla zaman zaman düetler icra ediyorum.

Albümde birçok sanatçı tarafından yorumlanmış ve sevilen eserler arasına girmiş; "Okyanus", "Bu aşk benden sorulur" ve "Uçurumlar" gibi bestelerim de yer alıyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.