Tamara Weijenberg... GÖZ KAMAŞTIRAN MAYOLARLA SAHİLDE VAHŞİ BİR KADIN !..

Tamara Weijenberg... GÖZ KAMAŞTIRAN MAYOLARLA SAHİLDE VAHŞİ BİR KADIN !..

Ünlü manken Tamara Weijenberg’in tanıttığı adeta bir sanat eserini andıran mayolar, sahillerde göz kamaştırmak isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alacağa benziyor.

Dünyaca ünlü mayo markası Gottex’in 2015 koleksiyonunda; Collection, Contour ve Essentials olmak üzere 3 alt koleksiyon bulunuyor.

Keren Gasner koleksiyonu tasarlarken 4 ilham verici öyküden yola çıktı; gökkuşağı renkleriyle hareketlenen “Rainbow mix”, vahşi yönü ortaya çıkaran, hayvan desenlerinin bulunduğu “Where the wild things are”, deniz temasının hakim olduğu ve taşlarla süslenmiş “Jewels of the sea” ve çiçek motifleriyle bezeli “Enchanted bloom”…

Çekimlerine ünlü manken Tamara Weijenberg’in eşlik ettiği, adeta bir sanat eserini andıran mayoları, sahillerde göz kamaştırmak isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Klasik havasını yenilikçi bir yaklaşımla birleştiren Collection; zamana ayak uyduran herkesin vazgeçilmezi oluyor. Contour’ın modern tarzı plaj modasını şekillendirirken, şıklığı doyasıya yaşatıyor. Baş tasarımcı Michal Weinberg tarafından tasarlanan Essentials, Gottex karakterini kaybetmeden daha klasik bir tarzı benimsiyor.

 

İŞTE  MUHTEŞEM MAYOLAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.