Tanju Babacan... MİLANO'DA TÜRK MODASI RÜZGARI !..

Tanju Babacan... MİLANO'DA TÜRK MODASI RÜZGARI !..

Tanju Babacan‘ın Nil Karaibrahimgil‘in "Ben Buraya Çıplak Geldim" şarkısından esinlenerek hazırladığı ilk koleksiyonunun (FALL2013) 2 parçası, Milano’da Costume Moda Immagine Müzesi'nde sergileniyor

Tanju Babacan‘ın 2013 yılında kurduğu hazır giyim markası Redbeard‘ın Nil Karaibrahimgil‘in "Ben Buraya Çıplak Geldim" şarkısından esinlenerek hazırladığı ilk koleksiyonunun (FALL2013) 2 parçası, Milano’da Costume Moda Immagine Müzesi'nde sergileniyor.

Comune Di Milano Cutura‘nın ana sponsorluğunu üstlendiği sergi Moda, Vintage, Mücevher ve Çağdaş Sanat olarak 4 bölümden oluşuyor. Mara Cappelletti‘nin yarattığı Jewel Softaste projesi kapsamında kuratörler Maria Canella, Mariateresa Chirico, Anty Panserab‘ın katkılarıyla toparlanan koleksiyon Fendi, Ferre, Lagerfeld, Moschino, Missoni gibi dünyaca ünlü tasarımcı ve markalardan da parçalar içeriyor.

Redbread‘ın kızarmış yumurta temalı elbiseleri de birbirinden leziz diğer bir çok parça ile birlikte 8 Aralık 2015 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.