Tarçın Events...  5.YAŞINA GÖRKEMLİ KUTLAMA!

Tarçın Events... 5.YAŞINA GÖRKEMLİ KUTLAMA!

2010 yılından bu yana hizmet veren Tarçın Events, 5.yılını blogger, basın,medya, sanat dünyasından pek çok önemli ismin katıldığı ve mekan olarak istanbul’un en gözde mekanlarından olan 360 east moda’da brunch daveti ile kutladı.

2010 yılından bu yana hizmet veren Tarçın Events , Müşteri memnuniyeti odaklı bir mantıkla çalışıyorlar ve dört farklı ( kişisel gelişim,yoga,gurme-chef danışmanlığı,kariyer yönetimi ) eğitim kategorisinde çözüm ortaklığı yapıyorlar.

Danışmanlık,etkinlik,PR ,sosyal medya gibi hizmetler ile gerçek anlamda 360 derece iletişim hizmeti verebilen bir yapı. Hem kurumlara hem medyaya çağa uygun, yaratıcı ve her iki tarafın ihtiyaçlarını doğru anlayan bir yaklaşımla hizmet verme ilkesini benimseyerek,firmaya özel PR kampanyaları,organizasyon,sponsorluk,fuar,sosyal sorumluluk projeleri ile hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı oluyorlar.

Sloganları ‘’Doğru Yerdesiniz ‘’.

5.yıllarını blogger, basın,medya, sanat dünyasından pek çok önemli ismin katıldığı ve mekan olarak istanbul’un en gözde mekanlarından olan 360 east moda’da brunch daveti ile kutladı. Toplam 50 kişinin katıldığı  İstanbul ,Ankara bloggerları dergi ve gazete köşe yazarları, tv programcıları,dizi ve sinema oyuncuları ile birlikte çok güzel bir kutlama yapıldı.

Güne özel konuşma yapan Tarçın Evens kurucus Fatma Samsa Yılmaz açılış konuşmasında;

Misafirlerine iş yapılarından ve neler yaptıklarından bahsetikten sonra, dünyada yaşanan son zamanlardaki terör ve mağduriyetin atlatılmasında kadınlara büyük bir görev düştüğünü çünkü insanların ilk duyduğu sesin anne kalbinin sesi ve dokunuşu olduğunu bu yüzden iyi insan olmak için iyi anneler olmanın önemli olduğunu söyledi.

tarcievents_kahvalti_2.jpg

Güne özel iki başarılı kadın tarafından konuşmacılar ağırladı. Av.Sn. Saynur Arslan tarafından hukukumuzda kadın konuşması ve Kişisel gelişim uzmanı Sn. Biricik Demir  tarafından mutluluk konuşması yapıldı. Misafirlerin oldukça ilgisini çekti.

5. Yıllarına özel hazırlanan pastanın mumlarını tüm misafirleri ile üflediler.

tarcievents_kahvalti_1.jpg

Tabii Tarçın Events organizasıyonu olunca misafirlerini sponsorlarından gelen hediyelerle yolcu etmeyi de unutmadılar.Bu güzel gününde kendisi ile birlikte yol alan Tasarım, Activia, Saçbakım, Kliksa, Cosmed, Cook, Amway,Elektroluks, Shoe City Comfort, Shoe City Kids,Online İşecek, Lesoleil Şampuan markalarından tüm katılımcılara hediye ederek uğurladı.

 

İŞTE KUTLAMADAN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR:

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.