Tarihi Suadiye Gazinosu... SUZAN KARDEŞ İLE BALKAN FIRTINASI ESTİ...

Tarihi Suadiye Gazinosu... SUZAN KARDEŞ İLE BALKAN FIRTINASI ESTİ...

Özellikle Suzan Kardeş'in sahne aldığı Cumartesi geceleri yaşanan Balkan Fırtınası, konuklarda uzun zaman unutamayacakları izler bırakıyor.

Haber; Kadir Toprakkaya / KADIKÖY LIFE

İstanbul'un eğlence kültürüne faklı bir boyut kazandıran Tarihi Suadiye Gazinosu'nda eğlence dolu geceler sürüyor. Özellikle Suzan Kardeş'in sahne aldığı Cumartesi geceleri yaşanan Balkan Fırtınası, konuklarda uzun zaman unutamayacakları izler bırakıyor.

Öncesinde sadece bir gece için yapılan anlaşmaya rağmen, gördüğü yoğun ilgi karşısında 4 Şubat gecesi beşinci programını gerçekleştiren Suzan Kardeş'in, daha pek çok gecelerde konukları ile buluşacağı tahmin edilyor.

"Anadolu Yakası'nda özel bir mekân arıyordum..."

Suzan Kardeş, sahne performansı sırasında; "Benim dostlarımın çoğu Anadolu Yakası'nda oturuyor. Ben de uzun zamandır özel bir mekân arıyordum. Bar denedim, salon denedim, restaurant denedim, bir türlü istediğim konsantrasyonu sağlayamadım. Ama burası ile ruhum öylesine uyuştu ki, kendimi evimde hissediyorum. Burayı kazandıranlara, başta Sayın Erkan Sadıkoğlu olmak üzere huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diyerek, programının ilerki günlerde de süreceği sinyalini verdi.

"İstanbul'da hiçbir yer burası kadar eğlenceli ve samimi değil..."

"İtiraf ediyorum ki, İstanbul'da hiçbir mekân burası kadar eğlenceli ve samimi değildir" diyen Suzan Kardeş, sözlerine şöyle devam etti: "Burada farklı bir atmosfer var. Konuklarımdan mükemmel bir elektrik alıyorum. Sahnede şarkı söyleyen bir insanın kendini evindeki kadar rahat ve huzurlu hissetmesinin önemini, ne kadar anlatmaya çalışsam da anlatamam. İşte burada, Tarihi Suadiye Gazinosu'nda ben bunu yaşıyorum."

Goran Bregoviç şarkıları başta olmak üzere, Balkan ezgilerini Selanik Türküsü ve Balkan Halayı ile renklendiren Suzan Kardeş, konuklarına unutulmaz bir gece daha yaşatmış olmanın huzuru ve mutluluğuyla "Bir sonraki programda buluşmak üzere" diyerek, 3 saat süren performansını noktaladı.

Resimaltı:

Anadolu Sağlık Merkezi çalışanları Balkan Halayı'nda...

Suzan Kardeş'in konukları arasında Anadolu Sağlık Merkezi'nin Suadiye Polikliniği çalışanları da vardı. Başhekimleri Dr. Lakme Eren öncülüğünde toplanan grup, özellikle Balkan Halayı sırasında Dr. İnci Küçükercan ve Dr. Hüsamettin Uslu ile kayda değer bir performans sergilediler...

Kadir Toprakkaya / KADIKÖY LIFE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.