Tarkan..."CUPPA" DEDİ, SOSYAL MEDYADA ADETA SAVAŞ BAŞLATTI...

Tarkan..."CUPPA" DEDİ, SOSYAL MEDYADA ADETA SAVAŞ BAŞLATTI...

Tarkan, yeni albümünün çıkış parçası ‘Cuppa’yı önceki gün dijital platformlarda ücretsiz olarak yayınladı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan şarkı, ağır eleştiriler aldı

‘CUPPA’ GÜNDEME DAMGASINI VURDU

2010’DA piyasaya sürdüğü ‘Adımı Kalbine Yaz’ albümünden bu yana yeni şarkı çıkarmayan Megastar Tarkan, yeni albümünün çıkış şarkısı ‘Cuppa’yı önceki gün müzikseverlerin beğenisine sundu. Mart ayında ‘Ahde Vefa’ isimli bir Türk Sanat Müziği albümü çıkaran Tarkan’ın yeni şarkısı tartışma yarattı. Sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasında giren, söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait ‘Cuppa’ya yönelik sert eleştiriler dikkat çekti. Müzik dünyası ise ‘Cuppa’nın popüler kültüre uygun bir şarkı olduğu görüşünde.

Sosyal medya ‘Cuppa’yı beğenmedi

“Kral sana yakışmadı bu parça. Sen kralsın, kral parçalar yaparsın. İnşallah albümdeki diğer parçalar güzeldir.”

“Tarkan büyük sanatçıdır ama Allah aşkına ‘Cuppa da cuppa cuppa’ nedir artık yahu? Hiç olmamış.”

“Kusura bakma Tarkan ama şarkı çok kötü. Onu bırak dinledikçe beğenilecek gibi bir parça da değil.”

“Umarım Tarkan’ın Cuppa albümündeki bütün şarkılar ‘Cuppa’ kadar kötü değildir.”

“Siz dalga mı geçiyorsunuz insanlarla? Resmen Tarkan’ın kariyeri zedeleniyor. Şarkıyı beğenen tek kişi yok. Utanç verici.”

‘BU YAZIN ŞARKISI CUPPA’

‘CUPPA’ çok güzel, muhteşem bir şarkı. Tarkan, Sezen Aksu zaten harikalar. ‘Cuppa’ ismi ‘laylaylom’ gibi gözükse de şarkı sözleri çok derin olmuş. ‘Cuppa’ yazın şarkısıdır, herkese geçmiş olsun. 

Mine Ayman (Radyocu)

‘Ajdar söyleseydi yerden yere vururduk

Kötü bir şarkı olmuş. Türkiye’de pop müziğin geldiği yere Tarkan da teslim olmuş. Sosyal deney gibi, ‘Piyasa şarkısıysa alın piyasa şarkısı’ deyip yapılmış. Tarkan amacına ulaşır, konuşulur. Ajdar da böyle bir şarkı söylemişti. Bu şarkıyı Ajdar söyleseydi yerden yere vururduk. 

Metin Özülkü (Müzisyen)

Sezen’e doğum günü sürpriz

Tarkan, ‘Cuppa’yı piyasaya çıkarmak için Sezen Aksu’nun doğum günü olan 13 Temmuz’u seçti. Tarkan’ın bu tarihi seçerek şarkının söz yazarı ve bestecisi olan Aksu’ya sürpriz yaptığı öğrenildi.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.