‘’Tavernalar kralı’’ Hayko… “YIKILMADIM HAYATTAYIM, SAHNELERE HAZIRIM!”

‘’Tavernalar kralı’’ Hayko… “YIKILMADIM HAYATTAYIM, SAHNELERE HAZIRIM!”

‘’Tavernalar kralı’’ olarak anılan ünlü şarkıcı Hayko hastalığı gerekçesiyle sahnelerden ayrıldığı iddialarına yanıt verirmişçesine geçtiğimiz akşam Bostancı Green Park Hotel’de Çatı İstanbul adlı mekanda sahne aldı.

 

HABER: Yusuf EMİN

Taverna Kralı Sahneleri Bırakmadı

Tüm enerjesiyle ve söylediği şarkılarla davetlileri mest eden Hayko sorularımızı yanıtladı. 2010 yılında vucudunun çeşitli yerlerinde çıkan bezeler nedeniyle gittiği hastanede Kronik Lenfoid Lösemi ( KLL ) teşhisi konulduğunu ve bu yüzden bir müddet kemoterapi gördüğünü söyleyen ünlü sanatçı, hızlı bir şekilde toparlanarak sahnelere geri döndüğünü halen hasta olduğu için şarkı söyleyemiyor diyenlere performansıyla cevap vereceğini söyledi.

hayko_alex.jpg

Alkışlarla yaşıyorum

Hayko ‘’ Sahneler bana hava ve su gibi gerekli, ben insanların sevgisiyle eğlencesiyle doyuyorum onların mutlu olması alkışlamaları beni yaşama bağlıyor’’ dedi. Şarkı söylemeyi nefes aldığı müddetçe bırakmayacağını dile getiren Hayko, Yunanca ve Türkçe eserlerle Taverna kralı ünvanına yakışırcasına performans sergiledi.

hayko_serpiltataryan.jpg

Kıbrısta ve Türkiye’nin dört bir tarafında sahne aldığını ifade eden ünlü yıldız, albüm yapmayı günümüz şartlarında düşünmediğini bunun yerine canlı bir şekilde müzik yapmayı tercih ettiğini belirtti. Benimsediği taverna eğlence müziğini yapan sayılı sanatçılardan biri olan Hayko bu kültürü yaşatmak için genç yeteneklere öncülük ettiğine vurgu yaptı.

Gençlere sahnesinde yer vermeyi ihmal etmeyen Haykoya, Bostancı Green Park Çatı İstanbul sahnesinde Grek müziğinin vazgeçilmes sazı ile Buzuki virtüözü ve mekan sahiplerinden Cenk Bergiten eşlik etti. Ayrıca pop dünyasının sevilen ismi Alex ise babası Hayko’nun vokalliğini üstlendi.

Bu gece en mutlu gecem

Taverna kralı Hayko’nun mutluluğu gözlerinden de şarkılarından da belli oluyor. Uzun zamandır görüşmediği kızı Asli Mavitan ve oğlu Alex ile aynı masada oturan Hayko çok fazla mutlu olduğunu dile getirdi. Hem ailesi hem de sevdiği dostlarıyla eğlenceli bir gece geciren ünlü sanatçı, haber spikeri kızı Aslı Mavitan ve Pop sanatçısı oğlu Alex ile mutluluk tablosu çizdi.

Hasta olduğu iddiaları yayanlara Magazinkolik aracılığıyla selam gönderen Hayko ‘’ sapasağlam, dimdik ayaktayım. Sahnelerdeyim ve sahnelerde olmaya devam edeceğim’’ dedi. Her türlü teklife açık olduğunu dile getiren ünlü yıldız. Yepyeni projeler için kolları sıvadığını da bildirdi. 

hayko_tataryan_aile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum